Breaking news

Mikey Hash a sărit în apă de la o înălțime de 10 metri

loading...

Mikey Hash, gazda show-ului iComedy, de la Antena 1, a fost provocat de Cosmin Seleși, să sară în apă de la o înălțime de zece metri.

mikey hash si cosmin selesiProvocarea la care ar fi trebuit să fie supus invitatul special al emisiunii iComedy s-a transformat, pentru prima oră, în provocarea prezentatorului.

Astfel, Mikey Hash a devenit, fără să vrea, protagonistul rubricii iTupeu a ediției de vineri, 13 decembrie, și a trebuit să sară în apă de la zece metri înălțime.

Inițial, Mikey i-a propus lui Cosmin Seleși să se arunce în apă de la o înălțime de 10 metri. Însă Cosmin l-a refuzat, pe motiv că-i este teamă. Și l-a îndemnat pe Mikey să sară el, dacă tot are tupeu. Prezentatorul a acceptat, deși n-a sărit vreodată nici măcar de la 30 de centimetri înălțime.

“Ostilitățile” s-au desfășurat la Bazinul olimpic din cadrul complexului Lia Manoliu unde, pentru început, Mikey s-a încălzit cu o săritură de la un metru deasupra apei. Au urmat săriturile de la trei, cinci și șapte metri. “Te omor, Cosmine!”, i-a strigat Mikey lui Cosmin, din apă, după ce s-a aruncat de la șapte metri.

Înainte de marea încercare de la zece metri, Mikey a fost instruit de unul dintre antrenorii olimpici. I s-a explicat cum să-și ia avânt, cum să țină brațele, cum să întindă picioarele.

Mi-au spus: gâtul nu poți să ți-l rupi, eventual o mână sau un picior… Încă mai am apă în urechi”, a povestit Mikey, la câteva ore de la aventura acvatică.

Cosmin Seleși prezintă alături de Mikey Hash ediția de vineri, 13 decembrie, a show-ului iComedy.

Iar debutul acestuia în platoul emisiunii a fost unul furtunos. A oprit filmarea de câteva  ori chiar din primul minut, nemulțumit de prestația lui Gabriel Costin, announcer-ul show-ului. Apoi s-a luat de cei din redacție: “Și mai lăsați facebook-ul!” Nici Mikey Hash n-a scăpat. “M-ai chemat la emisiune ca să faci ratingul până la cer”, i-a strigat acestuia. Ce a urmat, vedeți vineri, la iComedy.

Trebuia făcută puțină ordine acolo în platou, că era praf, jale, varză! Nu se face așa, dar, mă rog, fiecare cum poate… Acum e bine, i-am organizat, pot merge mai departe”, și-a explicat Cosmin reacția, zâmbind, sub privirile amuzate ale lui Mikey Hash.

Chiar și răcit cobză cum era, Cosmin a făcut față cu entuziasm situației de la iComedy.

loading...