Breaking news

Mike Angello a filmat videoclipul la piesa „Mă bate inima”

loading...

Mike Angello a filmat zilele trecute clip pentru următorul sau single, Mă bate inima.  Filmările s-au desfăşurat pe parcursul a 20 de ore la Buftea, în studiourile Media Pro, fiind produs de Famous Production alături de Cât Music şi regizat de Alex Ceauşu.

mike angelloDupă atâtea ore de filmat, s-a lăsat cu petrecere pe platourile de filmare: muzică, şampanie, dans şi cântări improvizate de artiştii prezenţi.

Am avut o echipă extraordinară la filmarea clipului, am muncit toţi cu pasiune şi sunt nerăbdător să va arătăm ce a ieşit”, spune Mike Angello.

Acesta este al doilea videoclip din carieră lui Mike Angello. Dacă primul sau clip, Belong To You, este unul de imagine, filmat în interior, cu scene alb-negru, Mă bate inima conţine scene în aer liber, cu soare, plimbări pe malul lacului, transmiţând o stare de bine, de vara.

Guest stars în cadrul filmărilor au fost: Randi, producătorul sau, Uddi (care are şi o intervenţie pe piesă) şi Cristi Nistor (fost concurent Vocea României).

Mike Angello s-a alăturat echipei Famous Production acum 2 ani şi de atunci a lansat trei single-uri: Belong to you, Doar o faţă (feat Randi) şi Anii ce vin, featuring Delia Matache, piesă care s-a bucurat de un feedback pozitiv din partea publicului, fiind difuzată pe cele mai importante radiouri din România.

loading...

Cmentariile sunt închise

English English French French Italian Italian Romanian Romanian