Breaking news

Mika, capul de afiș al B’Estfest 2011

Artistul britanic, Mika vine pe 2 iulie în România, pentru a susține un concert în cadrul festivalului B’Estfest 2011.

mikaÎn acest an, festivalul părăsește Bucureștiul și se mută la iarbă bverde în comuna Tunari. Timp de 3 zile, împătimiții muzicii vor asculta și se vor bucura la iarbă verde pe malul Lacului Pasărea alături de artiști internaționali precum Mika, Hadouken, Lamb sau Skunk Anansie.

În noua locație a B’Estfest 2011, fanii vor avea parte de un festival, creat după modelul occidental. Astfel vor fi amenajate zone de cu zone de campare cu toate facilităţile: parcare, unităţi sanitare şi magazine. Va fi amenajată și o zonă de Sport, destinată jocurilor în aer liber, unde doritorii pot face chiar yoga sau fitness cu antrenori specializaţi. Cât și zona de relaxare pe malul Lacului Pasărea, unde vor fi amplasate hamace, iar oamenii pot să bea ceai şi să fumeze narghilea.

În zona festivalului va fi amenajat și un  bazar cu articole pentru camping, şi accesorii hand-made, dar şi o zonă dedicată sculpturii  şi olăritului.

Biletele pentru B’Estfest 2011 au prețuri cuprinse între 125 de lei tichetele de o zi şi 265 de lei abonamentele de trei zile.