Breaking news

Mijloace moderne de liniştire a bebeluşilor

loading...

Uneori bebeluşii se manifestă foarte zgomotos atunci când vor să li se satisfacă nişte nevoi. Acesta este modul lor de a cere şi de a se face prezenţi în familie. Adesea tinerii părinţi nu ştiu cum să procedeze în diferite situaţii, motiv pentru care adesea cel mic nu numai că nu încetează cu plânsul, dar starea se accentuează.

leagan bebelusUn alt moment în care tinerii părinţi sunt uneori dezarmaţi este atunci când aceştia sunt bolnavi şi nu s-a identificat motivul pentru care plâng, sau atunci când erup dinții. Starea generală de discomfort îi determină pe cei mici să se manifeste diferit, de cele mai multe ori zgomotos, plângând uneori isteric.

Un mod de liniştire şi calmare a bebeluşilor îl reprezintă legănatul. Mişcările line şi constante sunt benefice celor mici, iar cei mai mulţi recurg la legănatul bebeluşilor în braţe sau pe picioare. Sunt metodele cel mai la îndemâna oricui!

Pentru a evita oboseala şi disconfortul adulţilor care trebuie să-i legene pe cei mici ore în şir, chiar de multe ori la ore târzii din noapte, s-au realizat leagăne speciale cu acţionare din buton, ce sunt conectate la prize sau pot funcţiona câteva ore cu baterii.

Aceste leagăne pot fi achiziţionate din magazine sau on line şi sunt din ce în ce mai solicitate şi în ţară noastră. Avantajul imens pe care îl oferă leagănul de acest tip pentru bebeluşi, dar şi pentru părinţi, este remarcabil. Dacă sunteţi interesaţi de achiziţionarea unui astfel de obiect, va prezentăm câteva variante existente pe piaţă românească.

Leaganul cu conectare la priza Bubble Pink” se adresează bebeluşilor cu greutatea de până la 9 kg. Structura rezistentă din metal, suportul antialunecare montat la fiecare picior, garantează utilizarea în siguranţă atât în interiorul locuinţei, cât şi pe terase, curţi sau alte spaţii. Suportul în care se aşează bebeluşul este realizat din material delicat la atingere, este lavabil şi are căptuşeală groasă pe toată suprafaţă.

Capitonarea suplimentară în zona capului şi a umerilor, alături de centură cu prindere în cinci puncte, garantează confortul şi siguranţă celui mic atât în condiţiile de legănare, cât şi când se află în repaos. Pentru perioada în care cel mic este în stare de veghe, spătarul se poate ridica, permiţând o poziţie ergonomică a corpului, evitându-se deformarea coloanei. Bara rabatabilă este un suport perfect pentru jucăriile pe care cel mic le poate privi sau apuca, astfel încât să se distreze putând fi supravegheat de părinte. Leagănul este accesorizat cu buton de selectare a melodiilor şi a intensităţii acestora; buton de pornire şi oprire aleganatului, dar şi a amplitudinii sau vitezei.Mai multe modele pe www.nichiduta.ro

Un alt model de leagăn acţionat prin conectare la priză sau cu baterii este „Leagănul electric Chipolino Comfort”, cu un design personalizat. Structura metalică susţine suportul pentru copil, iar cele două poziţii întins sau în şezut, garantează confort pentru somn sau pentru starea de veghe a bebeluşului. Accesorizat cu centură de siguranţă cu prindere în 5 puncte, cu buton de selectare a vitezei de legănare şi a melodiei sau/şi a ledurilor luminoase, reprezintă motive pentru care aţi alege un asemenea leagăn.

loading...