Breaking news

Mihai Stoica, amendat de un tribunal din Skopje după ce a agresat reporterii Pro TV și ProSport

Managerul FC Steaua, Mihai Stoica, a fost amendat marţi, cu 400 de euro de către un tribunal din Skopje pentru că a agresat și înjurat reporterii Pro TV și ProSport.

mihai stoica - pro sportLuni după-amiază, la Skopje, reporterii ProSport şi ProTV au fost agresaţi de bodyguarzii care însoţesc lotul Stelei şi de managerul Mihai Stoica, la antrenamentul oficial al formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, înainte de returul cu Vardar din Liga Campionilor.

Stoica şi unul dintre agenţi i-au smuls din mâini telefonul mobil jurnalistei ProTV Alexandra Tănăsescu şi au şters imagini de pe acesta. Stoica le-a cerut jurnaliştilor să părăsească arena şi a proferat injurii la adresa lor.

În urma incidentului de luni, Pro TV a depus plângere la poliție în Macedonia, dar și la FRF și UEFA la adresa managerului Stelei.

Reprezentaţi ai poliţiei au ajuns în jurul orei 00.00, ora locală, la hotelul în care este cazată delegaţia Stelei, pentru a-l identifica pe agresor. Stoica şi-a recunoscut faptele, însă a refuzat iniţial să meargă la poliţie. În momentul în care poliţia l-a invitat la secţie, managerul Stelei a început să strige că este cetăţean european, iar reprezentanţii legii să se prezinte cu mandat.

În cele din urmă, Stoica a acceptat să meargă la secţia de poliţie, dar acolo managerul Stelei a negat însă că ar fi avut gărzi de corp.

la Tribunal, Mihai Stoica a pledat vinovat şi a fost amendat cu 25.000 de denari, aproximativ 400 de euro, urmând să suporte şi cheltuielile de judecată.

Gata, s-a terminat! Gata! Staţi degeaba aici, gata, s-a terminat!”, a spus Stoica la ieşirea din tribunal.

La secţia de poliţie a fost prezent şi prim-secretarul ambasadei României în Macedonia.

În urma agresiunii cu Mihai Stoica și agenții de pază, reportera Pro TV a avut nevoie de îngrijiri medicale. Medicii i-au eliberat un certificat medico-legal Alexandrei Tănăsescu pentru multiple contuzii, şi i-au bandajat mâna.

Steaua întâlneşte, azi, de la ora 21.45, la Skopje, pe Vardar, în manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, meci transmis în direct de Pro TV.