Breaking news

Mihai Ristea face furori pe internet cu piesa ”Sexy eyes” – VIDEO

La două luni de la lansarea pe platforma YoTube, piesa ”Sexy eyes” compusă și interpretată de tânărul și talentatul artist Mihai Ristea a adunat aproximativ 300.000 de vizualizări.

”Sexy eyes”, single-ul de debut ca și artist solo al lui Mihai Ristea este foarte bine primit de fani pe internet. Zilnic, videoclipul piesei este vizualizat pe youtube de circa 5.000 de persoane.

În prezent, videoclipul piesei ”Sexy eyes” a adunat aproximativ 300.000 de vizualizări. Piesa  a intrat și în play-listul principalelor radiouri naționale și este difuzată de posturile de muzică din România.

Sound-ul diferit de ceea ce deja există pe piața muzicală românească, face din această piesă o bijuterie muzicală, compusă, orchestrată și interpretată cu rafinament de Mihai Ristea.

La 22 de ani Mihai Ristea este unul dintre cei mai în vogă compozitori ai momentului. Ultimele două single-uri ale Andrei, ”Something New” și ”Telephone” fiind compuse de Mihai Ristea.

Single-ul a ajuns și la urechile unor case de muzică din Rusia. Pentru că le-a plăcut farte mult peisa, rușii vor licența de difuzare a single-ului ”Sexy eyes” pentru a o putea promova în Rusia.