Breaking news

Mihai Ristea a depășit un milion de vizualizări pe youtube cu piesa Ploaia – VIDEO

Mihai Ristea, unul dintre cei mai talentați artiști și compozitori din România, face ravagii pe internet, cu cea mai recentă piesă a sa. În nici o lună de zile, single-ul ”Ploaia”, a adunat peste un milion de vizualizări pe youtube.

mihai ristea - ploaiaMihai Ristea a dat lovitura în România, cu cel mai nou single al său, intitulat Ploaia. Piesa a prins atât de tare la români, poate și din cauza vremii ploioase, încât videoclipul postat pe youtube pe 9 aprilie 2014, a adunat peste un milion de vizualizări.

Este cel mai mare succes după cel înregistrat în 2008 cu piesa Sofia, pe când era membru al trupei Montuga. După ce în 2011 și-a făcut încălzirea cu ”Sexy Eyes”, primul single de debut, Mihai Ristea a chemat Ploaia. Noul single al talentatului artist, a fost lansat la începutul lunii aprilie 2014, și în doar  26 de zile de la postarea pe youtube, videoclipul a adunat până la ora publicării acestei știri, 1.001.453 de vizualizări.

Lasă ploaia să ne ude, Atunci când grijile sunt multe, Lasă soarele să ardă, Lasă cerul să ne vadă”, așa sună refrenul piesei Ploaia, care va răsuna în această vară din toate difuzoarele și televizoarele.

Lansat sub marca HaHaHa Production, single-ul ”Ploaia”,a  fost compus de Mihai Ristea, împreună cu Smiley, Cazan Serban, Mika Moupondo și Cotoi Alexandru, iar la versuri i-au dat o mână de ajutor Micu Dorian, Istrati Costel Sergiu și Smiley.

Khaled Mokhtar a regizat videoclipul piesa Ploaia, interpretată de Mihai Ristea împreună cu Don Baxter. Filmările videoclipului au avut loc în incinta Cazinoului din Constanţa şi s-au desfăşurat pe parcursul a 24 de ore.

Mihai Ristea s-a apucat de muzică la 14 ani și după doar un an avea primul proiect muzical intitulat Connect. Însă după doi ani, trupa s-a destrămat făcând loc unui proiect mai îndrăzneț, Montuga cu care a înregistrat un succes fantastic grație piesei ”Sofia”.

Aproximativ toată viața am crescut ascultând Michael Jackson. Acest artist mi-a influențat evoluția extrem de mult și pot spune că datorită lui am început să pășesc pe acest drum. Îmi plăcea atât de mult tot ce emana personalitatea sa, încât la un moment dat am decis să fac și eu muzică. Vroiam să fiu ca el”, a declarat Mihai Ristea pentru exclusivNEWS.ro.

Astfel că după succesul repurtat în calitate de compozitor al pieselor  “Something New” și ”Telephone”, interpretate de Andra,  Mihai Ristea dă lovitura și în calitate de interpret, cu piesa Ploaia. Și ăsta pare să fie doar începutul unei cariere de succes în muzica românească și de ce nu, internațională. Întrucât Mihai Ristea are tot ce-i trebuie pentru a deveni un star internațional.

>