Breaking news

Mihai Ristea a dat lovitura cu noul său single ”Ploaia” – VIDEO

Mihai Ristea și-a lansat la începutul lunii aprilie primul său single în limba română, după o pauză de mulți ani. Piesa, intitulată ”Ploaia”, a prins atât de bine la public, încât pe youtube a adunat peste 300.000 de vizualizări în doar 13 zile.

mihai ristea - ploaiaDupă ”Sexy Eyes”, Mihai Ristea vrea să vină Ploaia. Noul single al talentatului artist, a fost lansat de curând și deja face furori pe internet, urmând ca în scurt timp să fie difuzat și pe radio și televiziunile muzicale din România.

Lasă ploaia să ne ude, Atunci când grijile sunt multe, Lasă soarele să ardă, Lasă cerul să ne vadă”, așa sună refrenul piesei Ploaia, care va răsuna în această vară din toate difuzoarele și televizoarele.

Lansat sub marca HaHaHa Production, single-ul ”Ploaia”,a  fost compus de Mihai Ristea, împreună cu Smiley, Cazan Serban, Mika Moupondo și Cotoi Alexandru, iar la versuri i-au dat o mână de ajutor Micu Dorian, Istrati Costel Sergiu și Smiley.

Piesa este una de dragoste, caldă, cu un mesaj foarte frumos, orchestrată modern care îți captează atenția de la primele acorduri. Mihai Ristea, cu un look nou, ce duce a samurai, a reușit o interpretare foarte bună, care transmite emoție și multă căldură.

Khaled Mokhtar a regizat videoclipul piesa Ploaia, interpretată de Mihai Ristea împreună cu Don Baxter. Filmările videoclipului au avut loc în incinta Cazinoului din Constanţa şi s-au desfăşurat pe parcursul a 24 de ore.

>