Breaking news

Mihai Răzvan Ungureanu revine în PNL, pe ușa PDL

Mihai Răzvan Ungureanu va reveni în PNL, via PDL, întrucât partitul său de buzunar, Forța Civică, va fuziona prin absorbție cu Partidul Democrat Liberal.

mihai razvan ungureanu - pnlPNL devine mașina de spălat a mizeriei politice create de Traian Băsescu. Odată cu PDL, PNL va spăla și tentativa de partid a lui MRUnguent, numită Forța Civică.

După eșecul lamentabil de la europarlamentare, MRUnguent și-a dat seama că nu face niciun ban cu Forța Civică și că e mai bine să îl bage cu totul în PDL ca mai apoi să ajungă în PNL.

Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat miercuri, la Gândul Live, că Forţa Civică, condusă de Mihai Răzvan Ungureanu, va fuziona prin absorţie cu PDL. Și că fostul șef al SIE va obţine o funcţie de prim-vicepreşedinte al PDL.

Joi, Vasile Blaga, a anunţat că numele viitorului partid, rezultat din fuziunea PNL-PDL, va fi PNL, iar sediul noii formaţiuni va fi în Aleea Modrogan numărul 1. Iar Congresul de fuziune al celor două partide va avea loc în 26 iulie 2014.

”În 26 iulie vom avea congresele de fuziune, fuziune prin comasare a PDL cu PNL (…) Acest partid se va numi Partidul Naţional Liberal, iar documentele prevăd foarte clar, şi în toată comunicarea oficială vom şi folosi această expresie, că PNL este rezultatul fuziunii dintre PDL şi PNL„, a declarat Vasile Blaga.

Liderul PDL a mai precizat că imnul noului partid PNL, va fi cel al PDL, ”Verde-nrourat”.

Așadar planul lui Băsescu de a pune mâna pe PNL merge ca uns. PDL și Forța Civică intră în PNL, urmând ca după alegerile prezidențiale din noiembrie 2014, și Mișcarea Populară a lui Udrea să intre în PNL.

>