Breaking news

Mihai Popa, salvat de public, a doua oară de la duelul Fabrici de staturi

loading...

Aflat pentru a doua oară la duel, Mihai Popa a învins şi de această tată, graţie voturilor venite din partea telespectatorilor, care au decis să-l menţină în continuare în Fabrica de staruri de la TVR 1.

Duminică, telespectatorii au avut de ales între Dragoş şi Mihai. În urma voturilor exprimate de telespectatori, Mihai a primit 61,63% din voturi şi rămâne în competiţia muzicală. În timp ce Dragoş părăseşte concursul de talente.

Mihai Popa a fost primul concurent nominalizat la duel încă din prima ediţie a Fabricii de staruri. A reuşit să cucerească publicul şi atunci şi acum. Mai trebuie însă să convingă şi juraţii pentru a nu-l mai propune pentru eliminare.

Alţi patru concurenţi, care nu s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor juriului, au fost nominalizaţi pentru eliminare: trei dintre ei sunt la prima nominalizare (Maria, Andi, Doina), iar Denis a mai trecut prin această experienţă. Andi (căruia Vizante i-a râs în nas – „Hai, fă stand-up acum! Să te văd!”) a fost salvat de colegii din casă, fiind poate cel mai popular concurent al show-ului, iar Maria a fost salvată de profesori, aceştia acordându-i încă o şansă.

 Natalie Toma a aflat un secret pe care l-a împărtăşit telespectatorilor şi publicului: piesa No One, a Aliciei Keys este melodia preferată a lui Andrei Gheorghe, pe care a juratul a cântat-o cu publicul atunci când Lorena interpreta această melodie pe scenă. De altfel, Andrei Gheorghe a apreciat şi rochia Lorenei. Pe Lorena şi pe Arpi, Andrei i-a sfătuit să aibă grijă la volumul vocii: ei au voci puternice, nu trebuie să forţeze, să mai lucreze la interpretare, expresie, nu totul stă în forţa vocii.

Pe de altă parte, şi Nicu Alifantis are cuvinte de laudă la adresa Lorenei, care l-a impresionat pentru prima dată în concurs şi spune că nu l-au convins Cristina şi Denis.

Juratul a remarcat şi lăudat eforturile profesorilor aceademiei, care deja se văd la elevii Fabricii de staruri, precum şi costumele baletului Just Friends.

Finalul show-ului i-a aparţinut lui Cătălin Josan, care săptămâna trecută i-a vizitat pe concurenţii de la Fabrica de staruri. Beti a avut parte de o surpriză din partea lui Cătălin Josan, care a invitat-o, drept cadou pentru ziua ei de naştere, să cânte o melodie împreună cu el.

„Am ales în mod democratic (i-am întrebat pe concurenţi cu cine să cânt şi au votat…) – toţi au spus să fac duetul cu Beti. Le spun tuturor să nu renunţe la visul lor! Abia aştept să îi întâlnesc pe scenă alături de mine în concerte”, a încheiat Cătălin Josan.

Până duminica viitoare, telespectaorii pot vota pentru Doina sau Denis, prin SMS la 1388 (0,99 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange, Vodafone, Zapp).

 

loading...