Breaking news

Mihai Petre, plătit regește la Dancing with The Stars

Mihai Petre va încasa în calitate de jurat al show-ului Dancing with The Stars, de la Antena 1, 50.000 de euro pe sezon. Fostul ProTV-ist a senat un contract pentru două sezoane cu Trustul Intact.

mihai petre - antena 1Antena 1 plătește scump trădarea lui Mihai Petre, care a plecat din juriul emisiunii Românii au talent pentru a juriza show-ul Dancing with The Stars.

Pentru fiecare sezon petrecut la masa juriului, Mihai Petre va încasa 50.000 de euro de la Antena 1.

”Dancing with stars este, după părerea mea,  cel mai complex şi mai spectaculos format de dans de pe piaţă. Urmăresc show-ul din SUA de multă vreme şi mă declar un fan al lui.  Datorită profesiei şi carierei mele în dans am fost întotdeauna atras de acest gen de formate, asa că mă bucur foarte mult să am şansa să jurizez un show care duce dansul la alt nivel. Un factor important în decizia mea îl are şi echipa de producţie, alături de care lucrez de peste un deceniu, echipa în cadrul căreia m-am format ca şi om de televiziune. „Dancing with the stars” va fi o explozie de dansuri spectaculoase, iar de asta vă veţi convinge în această toamnă la Antena 1”, a declarat Mihai Petre.

Licenţiat în 51de ţări de pe 6 continente, formatul s-a  bucurat de un succes nemaipomenit în toate teritoriile în care a fost difuzat.

Formatul aduce pe ringul de dans perechi formate din vedete şi dansatori profesionişti care luptă prin diverse stiluri de dans pentru a câştiga marele premiu, evoluţia lor fiind notată atât de juriu, cât şi de telespectatori.

Cei aflaţi în faţa micilor ecrane au acces şi la ceea ce se întâmplă în spatele scenei, pot descoperi cum decurg antrenamentele, care sunt tensiunile din culise, cât de mare este efortul depus de cei de pe scenă, etc.

Costume spectaculoase, glamour, dansuri  memorabile, intrigi şi mult reality sunt elementele de bază ale noului show ce va debuta în aceasta toamnă la Antena 1.

Succesul internaţional al formatului a făcut din ”Dancing with the stars” unul dintre cele mai disputate formate şi la nivelul pieţei locale. Antena 1 pregăteşte show-ul pentru această toamnă, acesta urmând să fie produs de Mona Segall şi echipa ei.

>