Breaking news

Mihai Oarnă, fotbalistul-golan, dat afară din lotul Academiei Hagi pentru că a batjocorit o fată în avion

Fotbalistul Mihai Oarnă, component al lotului de tineret România U16, a fost exclus din lotul Academiei de fotbal Gheorghe Hagi, pentru că  a jignit o fată într-un avion.

Mihai OarnaMihai Oarnă, mijlocaş al Academiei de fotbal Gheorghe Hagi, a făcut parte din lotul naţional al României, la meciul cu Germania, din Irlanda, în care țara noastră a luat bătaie cu umilitorul scor de 1-10.

La întoarcerea în ţară, juniorul, deloc afectat de eșecul cu naționala, era foarte bine dispus și s-a pus să se ia de o tânără care dormea în avion. Oarnă şi-a filmat echipamentul tricolor, apoi a făcut cu ochiul şi a fixat camera telefonului pe tânără. În râsetele colegilor, juniorul i se adresează fetei cu un limbaj injurios, făcându-i propuneri indecente, apoi se enevează şi o ameninţă că îi dă un pumn de o scoate prin avion.

Oarnă: Zburăm, lângă noi avem cea mai urâtă femeie dîn lume! Blonda asta-inati cea mai urâtă femeie din lume!

Coleg: Dă că ţin eu! (telefonul)

Oarnă: Blondooo! Băăă! Blondooo! (Oarnă nu-şi bagă-n seamă colegii) Lasă, mă, că ştiu eu! Bă, n-auzi? Mai dormi mult? Hai, mă, ţi-o băgăm şi noi în c*r? Bă, nu mai râde! (către fată) Dacă-ţi dau un pumn, te scot prin avion! Trezeşte-te, mă, dă-te dracu’!

Coleg: Opreşte, bă! Băăă! Lasă blonda-n pace!

OarnăVrei să zbori pă dinafară?

Fotbalistul a postat acest videoclip filmat în avion, pe pagina lui de facebook ca să se laude la prieteni cu isprava.

Comportamentul golănesc l-a costat foarte scump pe tânărul fotbalist.

Având în vedere cele întâmplate în anturajul lotului naţional U16 al României cu sportivul Mihai Oarnă, conducerea clubului constănţean consideră inacceptabile astfel de comportamente şi a luat decizia de a-l exclude pe jucător din cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi„, se precizează în comunicatul Academiei Gheorghe Hagi.

Decizia vine la o zi după ce preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a declarat că nu cunoaşte incidentul, dar din punctul său de vedere fotbalistul ar merita să fie exclus din viaţa sportivă.