Breaking news

Mihai Neşu i-a vizitat, luni, pe tricolorii aflaţi în cantonament la Amsterdam

Mihai Neşu i-a vizitat, luni, pe componenţii echipei naţionale a României, aflaţi în cantonament la Amsterdam în vederea partidei cu Olanda de marţi.

nesu si mutuMihai Neșu a mers în cantonamentul de la Amsterdam al tricolorilor, să-și vadă foștii coechipieri de la națională, ocazie cu care a primit un tricou cu numărul 30, reprezentând anii împliniţi de acesta la 19 februarie, inscripţionat cu autografele tuturor jucătorilor primei reprezentative.

Vizita lui Neșu la națională a fost anunțată de Adi Mutu printr-un mesaj pe facebook, în care a scris: Mihai Neşu, alături de noi în cantonament! Hai România!” şi a postat o fotografie împreună cu fostul fotbalist al echipei olandeze Utrecht. Fotbalistul Mihai Neşu, imobilizat într-un scaun cu rotile după accidentul suferit la coloană în 10 mai 2011, are în palmares opt selecţii în echipa naţională de seniori a României şi 12 în selecţionata de tineret.

Prima reprezentativă a României întâlneşte, marţi, de la ora 21.30, pe Amsterdam Arena, selecţionata Olandei, într-o partidă contând pentru Grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.

>