Breaking news

Mihai Gâdea, ameninţat cu moartea, pe Facebook

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, a fost ameninţat cu moartea de către un utilizator Facebook, cu numele Radu Efdelyi.

mihai gadeaJurnalistul Antena 3 a primit o nouă amenințare cu martea, la o zi după ce Kovesi a anunțat că-l dă în judecată pentru a-i cere daune morale.

Mihai Gâdea a primit o amenințare directă cu moartea, prin intermediul unei postări pe pagina lui de facebook, din partea utilizatorului Radu Efdelyi.

Pregătesc ceva: Voi toţi vă imaginaţi ce. Doar Gâdea nu se aşteaptă ce-i pregătesc. Vine ea o seară senină când va pleca de la Antene şi va bubui cu tot cu maşină„, a scris Radu Efdelyi pe pagina de facebook a lui Mihai Gâdea.

În timp ce unii din fanii lui Mihai Gâdea, de pe facebook l-au sfătuit să şteargă urgent postarea, în timp ce alţii îl sfătuiesc ce explozibil să folosească.

Utilizatorul care a lansat ameninţarea cu moartea pe pagina sa de socilizare apare ca fiind absolvent al Facultăţii de Chimie, iar ca şi fotografie de cover are tricolorul României cu o bâtă de baseball.

Mihai Gâdea a declarat în emisiunea ”Sinteza Zilei” de joi seară, că nu îi este frică de aceste amenințări și că nu vrea să se victimizeze în niciun fel.

Nu este însă prima dată când realizatorul Antena 3 este amenințat cu moartea.

În 24 septembrie 2014, opozanții proiectului Roșia Montană au pus tunurile pe jurnaliștii Antena 3, lansând amenințări, acuze și injurii chiar și la adresa lui Mircea Badea și Mihai Gâdea.

Iar în 18 ianuarie 2014, Mihai Gâdea a fost din nou amenințat cu moartea, tot pe facebook, după ce a prezentat în cadrul emisiunii Sinteza Zilei ancheta Gazprom-PDL-Ioana Băsescu.

mihai gadea amenintat cu moartea