Breaking news

Mihai Enciu, campion RTP, după 19 înfrângeri consecutive

Mihai Enciu a cucerit duminică, prima ediție a turneului RTP SPECIAL OPEN, competiție rezervată jucătorilor care nu aveau nicio victorie în circuitul RTP, dar cel puțin un meci jucat.

După 19 turnee în care a înregistrat 19 înfrângeri, Mihai Enciu a reușit duminică, minunea. A bifat atât prima victorie în circuitul RTP cât și primul trofeul câștigat. Turneul cu numărul 20 la care a participat în cadrul circuitului RTP, a fost cu noroc. În finală l-a învins pe Mihnea Chivulescu. Astfel că își trece în palmares primul titlu RTP și se califică la Turneul Campionilor RTP din 6 noiembrie 2022. Pentru această reușită, Mihai Enciu a fost recompensat cu trofeul turneului RTP SPECIAL OPEN 2022,  personalizat de Leonte Cupe și Trofee, o sticlă de vin de la Crama Oprișor, un voucher RTP în valoare de 50 lei și 400 puncte RTP. La ceremonia de premiere, Mihai Enciu a mărturisit că a reușit să treacă peste primele 19 înfrângeri din circuit, din dragoste pentru acest sport.

Mihnea Chivulescu, aflat la al doilea turneu RTP din carieră, a bifat în premieră prima sa finală RTP. Grație acestei reușite, Mihnea Chivulescu este calificat la RTP FINALS din 5 noiembrie 2022. Pentru finala de la RTP SPECIAL OPEN, Mihnea Chivulescu a fost recompensat cu trofeul finalistului, o sticlă de vin de la Crama Oprișor, un voucher RTP în valoare de 30 lei și 300 de puncte RTP.

>