Breaking news

Mihai Chițu a câștigat concursul Vocea României 2013

Mihai Chițu a câștigat joi seară concursul Vocea României 2013, în direct la Pro TV. Este pentru a doua oară consecutiv când un concurent din echipa lui Brenciu pleacă acasă cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

mihai chitu - vocea romanieiSondajul exclusivNEWS.ro a avut dreptate, Mihai Chițu este Vocea României. Televotingul realizat de Pro TV a confirmat aproape în întregime sondajul exclusivNEWS.ro.

Mihai Chițu a câștigat sezonul trei al concursului Vocea României. Horia Brenciu este în culmea fericirii pentru al doilea an consecutiv.

”Am venit la fiecare preselecție de la Vocea României. La primul sezon am plecat acasă și la al doilea, la al treilea le-am câștigat. Vă mulțumesc din suflet, din inimă pentru că ați avut răbdare cu noi. Câteodată am fost mai stângaci. Vă mulțumesc pentru că m-ați votat și ne-ați votat, vă mulțumesc din suflet. Nu îmi vine să cred ce mi se întâmplă”, a declarat Mihai Chițu, la scurt timp după ce Pavel Bartoș a anunțat câștigătorul.

Pe locul patru s-a clasat Marius Marin din echipa Loredanei, locul trei a fost ocupat de Adrian Nour iar Sânziana Niculae pe locul doi, la mică distanță de învingător.

Mihai Chițu pleacă acasă cu marele premiu al concursului Vocea României în valoare de 100.000 de euro.

Prima ediție a concursului a fost câștigată de Ștefan Stan iar cea de-a doua de Julie Mayaya.

>