Breaking news

Mihai Bendeac: Rezist sau nu rezist pe scenă în asemenea context?

loading...

După 7 ani de televiziune, actorul Mihai Bendeac trece din nou prin emoţiile unui examen cu miză mare. A jucat de-a lungul timpului fel de fel de roluri inedite, a intrat în pielea unor personaje incredibile şi a adus buna dispoziţie în casele a milioane de români, însă miercurea aceasta se pregăteşte de examen ca om de televiziune.

mihai bendeac - bani din cerMihai Bendeac va juca în piesa “Bani din cer”, parte a ambiţiosului proiect TEATRU TV. Înregistrată săptămâna trecută la Teatrul de Comedie, piesa a avut sala arhiplină, nume cunoscute din România alăturându-se iniţiativei lui Mihai Bendeac de a aduce în casele românilor bucuria de a savura un spectacol de teatru de calitate.

Angela Similea, Anca Pandrea, Delia şi Răzvan Munteanu, Geanina Ilieş, Andrei Kerestely, Mihai Mărgineanu, Gabriel Cotabiţă, Răzvan Simion sau Stephan Pelger, acestea sunt doar câteva dintre numele cunoscute care au vizionat piesa în sala de teatru. Miercuri, de la 20.30, telespectatorii care iubesc divertismentul de calitate, teatrul şi actorii români de valoare sunt aşteptaţi la Antena 1. Uite ce a declarat Mihai Bendeac despre examenul său de miercuri, “Bani din cer”!

“Cred că, uneori, oamenii de televiziune au datoria de a da examene în faţa telespectatorilor. Dupa 7 ani de tv, mă prezint în faţa dumneavoastră, miercuri seara, cu Bani din Cer. Fiind în regia perfectă a lui Horaţiu Mălăele si avându-l ca partener pe George Mihăiţă, s-ar spune că e o dovadă de curaj. Acum nu pot avea scuze. Rezist sau nu rezist pe scenă în asemenea context? Nu de alta, dar statutul de jurat ”România Dansează”, pe probleme de ”prezenţă scenică”, mă cam obligă să şi demonstrez că eu însumi sunt în măsură să vorbesc despre asta. Şi dacă, acasă, în faţa televizorului, această farsă poliţistă genială va avea măcar jumătate din reacţia pe care publicul a avut-o în sală, la înregistrare, cred că pot trece examenul” a spus Mihai Bendeac.

Din distribuţia spectacolului „Bani din cer” fac parte: Mihai Bendeac, George Mihãiţã, Virginia Mirea, Mihaela Teleoacã, Şerban Georgevici, Eugen Racoţi şi Gheorghe Dãnilã. Scenografie: Bogdan Spătaru. Scenariu Ray Cooney. Spectacolul „Pijamale” se află în stagiunea actuală a Teatrului Metropolis. Spectacolele sunt realizate împreună cu Teatrul de Comedie. Regia TV aparţine lui Emanuel Pârvu.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>