Breaking news

Mihai Bendeac, mesaj ŞOCANT despre moartea Mitropolitul Banatului: “Să ardă în Iad”

Mihai Bendeac șochează din nou opinia publică, de astă dată cu un mesaj dur la adresa Mitropolitului Banatului, mort duminică seară. Actorul a scris pe Facebook, că dacă ar exista cu adevărat Dumnezeu, Mitropolitul ar trebui să ardă în Iad.

mihai bendeac - mitropolitul banatuluiMihai Bendeac are doar cuvinte de ocară la adresa Mitropolitului Banatului pe care-l acuză că la Revoluția din 1989 a închis ușile Catedralei din Timișoara, și astfel sute de tineri au fost împușcați pe treptele lăcașului de cult.

Actorul îl face porc și creatură sinistră pe Mitropolitul Banatului, trecut în lumea celor drepți, duminică noapte și speră ca acesta să ardă în Iad.

Pagina de Facebook a lui Mihai Bendeac a fost închisă la 30 de minute după postarea cu pricina.

”Mitropolitul Banatului a murit azi-noapte. Se spune că ‘despre morți numai de bine’. Numai că pe mine mă cam doare-n cur de ziceri și proverbe. Această sinistră creatură din imaginea alăturată, acest gunoi uman, A ÎNCHIS ușile bisericii în timpul Revoluției de la Timișoara, iar zeci de tineri au fost împușcați și au pierit pe treptele acesteia fiindcă n-au avut unde să se adăpostească. Aș spune ‘Dumnezeu să-l odihnească’! Dar, dacă Dumnezeu ăsta există așa cum îl descriu ei, atât acest porc, precum și majoritatea popilor, ar arde în Iad. Mi-e Greaţă“, a scris Mihai Bendeac pe pagina sa de facebook.

La nici jumătate de oră după ce a postat acest mesaj, contul său de facebook a fost închis.

IPS Nicolae Corneanu a murit duminică noapte la reşedinţa mitropolitană din Timișoara, la vârsta de 90 de ani. Înaltul Prelat a fost Mitropolit al Banatului timp de 52 de ani.

>