Breaking news

Mihai Bălan, noul director de la Oltchim, vrea repornirea activității în două săptămâni

Noul director general al combinatului Oltchim a promis că în două săptămâni va reporni combinatul şi va plăti salariile restante.
Banii pentru repornirea activității combinatului cât și pentru plata salariilor ar proveni din contractele încheiate de combinat și nu de la Guvern.

Noul director de la Oltchim Râmnicu Vâlcea are planuri mari pentru următoarele două săptămâni. Vrea să repornească activitatea combinatului din 12 octombrie şi să le dea angajaţilor salariile restante până pe 17 octombrie.

Din momentul acesta, trebuie să găsesc o cale de rezolvare, să pornesc Oltchim și să-l aduc la un palier cât mai bun”, a declarat Mihai Bălan, director general Oltchim.

Până atunci, muncitorii de la Oltchim care au un salariu sub venitul mediu pe economie vor primi ajutoare de stat, de 1.400 de lei.

Noul director al combinatului asigură că nu vor fi disponibilizări la combinat şi că va face eforturi să recupereze pieţele pierdute în urma opririi producţiei. Vrea să reanalizeze toate contractele încheiate de Oltchim.

>