Mihai Băjinaru, desființat de juriul Eurovision România. A primit ZERO puncte – VIDEO

Mihai Băjinaru a fost taxat dur de juriul Selecției Naționale Eurovision România 2016. Interpretul a primit ZERO puncte în semifinala Eurovision de vineri de la Baia Mare, pentru piesa Never Too Late, scrisă de Andrei Tudor și Cristian Faur.

mihai bajinariuTVR a schimbat complet regulile de desfășurare a Selecției Naționale Eurovision România.

Pentru prima dată în istoria competiției, juriul și-a spus părerea după evoluția fiecărui concurent, așa cum se întâmplă la concursuri gen X Factor și Vocea României. Iar în momentul în care și-au anunțat notele au și argumentat fiecare notă dată fiecărui concurent.

Astfel, vineri seară, după ce toți cei 12 concurenți au evoluat pe scena Sălii Polivalente din Baia Mare, jurații: Randi, Cezar, Alexandra Cepraga, Zoli Toth și Horia Moculescu au acordat note de la 0 la 12, fără a putea repeta notele de la 1-12.

Mihai Băienaru a fost efectiv desființat de juriu. Artistul a fost felicitat pentru voce, dar a primit ZERO puncte de la toți jurații, spre stupefacția audienței.

Semn că piesa scrisă de Andrei Tudor(muzică) și Cristian Faur (versuri), nu a fost deloc pe placul celor cinci jurați Eurovision.

Astfel că în baza notelor juriului, potrivit regulamentului Selecției Naționale, primii patru clasați în urma punctajului juraților, s-au calificat în finala de sâmbătă.

Ei sunt cei patru finaliști ales de juriu:

Dream Walkers – finalist – 33

Mihai Trăistariu –  finalist – 44

Florena –  Finalist – 47

Ovidiu Anton –  Finalist – 54

Iar restul de opt semifinaliști au ajuns la mâna telespectatorilor care prin televot pot trimite în finală doar doi.

Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ,  Andra Olteanu, Mihai Băjinariu,  Vanotek feat. The Code & Georgian, Irina Popa, Jukebox, Gaşca de Acasă și Xandra au intrat la televot.

>