Breaking news

Mihaela Rădulescu, show total la Românii au talent. A sărutat un concurent și a lins făină de pe o rusioaică

Mihaela Rădulescu a făcut senzație în prima ediție a sezonului cinci a emisiunii ”Românii au talent” de la Pro TV. Jurata l-a sărutat pe gură pe un student de 21 de ani și mai apoi a lins făină de pe corpul unei rusoaice, după care s-a tăvălit pe scenă prin făină.

mihaela radulescu rasut concurent romanii au talentMihaela Rădulescu a venit la masa juriului cu un decolteu de i-a lăsat mască pe colegii de show. Răduleasca a fost pusă pe show și nu s-a sfiit să șocheze audiența.

Florentin Hriscu, un student în vârstă de 21 de ani din Iași, care a uimit juriul cu un dans incredibil de șocant, a fost răsplătit în mod original de Mihaela Rădulescu.

Încă de când a pășit pe scenă, Răduleasca l-a complimentat și i-a spus că este foarte frumos. Florentin a cerut ajutorul a doi bărbați și a unei fete. Mihaela Rădulescu s-a oferit să vină pe scenă și să-l ajute pe tânăr, împreună cu Pavel Bartoș și Smiley.

După numărul original, cu tente sexuale, și sărut pe gâtul lui Bartoș, Florentin Hriscu a dat-o pe spate pe Mihaela Rădulescu care nu s-a putut abține și l-a sărutat pe buze pe studentul moldovean.

„A fost un moment delicios. Mie mi-a placut, sper ca i-a placut si lui”, a declarat Mihaela, la final.

Sărutul l-a adus pe student în pragul leșinului, acesta declarând în culise că simte că are nevoie de un medic, pentru că totul a fost wow.

Sărutul a venit după ce tânărul a explicat juraților ce a fost cu sărutul lui Bartoș, dezvăluindu-și tricoul pe care stătea scris: „Sărutul este limbajul iubirii. Vino și vorbește-mi”.

Cei patru jurați, Andra, Mihaela, Bebe Cotimanis și Andi Moisescu, au aplaudat la scenă deschisă prestația lui Florentin și i-au dat patru de DA.

După care, Mihaela Rădulescu a mai făcut un lucru extrem de savuros. Uluită de dansul în făină al unei concurente rusoaice din Republica Moldova, jurata a mers la finalul evoluției, pe scenă, alături de concurentă cerându-i să o învețe să se tăvălească prin făină.

Și după ce a gustat făina de pe degetele rusoaicei Yeva Shiyanova și apoi a lins-o pe mână, Răduleasca s-a tăvălit prin făină în aplauzele frenetice ale publicului.

Ion Barbu a reușit să impresioneze juriul cu piesa ”De dragul tău”, a lui Marcel Pavel, o piesă grea pe care a interpretat-o impecabil. Andra l-a răsplătit pe tânăr cu un bilet direct în semifinală, întrucât regulamentul permite juraților să apese o singură dată în sezon, butonul auriu pentru un concurent.