Breaking news

Mihaela Rădulescu devine jurat la show-ul Românii au talent

Mihaela Rădulescu revine la Pro TV, televiziunea care a consacrat-o, după o pauză de peste zece ani, în calitate de jurat la talent show-ul Românii au talent.

mihaela radulescu - romanii au talentRăduleasca revine pe sticlă în această toamnă, la Pro TV, dar nu în calitate de moderator-prezentator, ci în cea de jurat. Vedeta tv va juriza concurenții de la Românii au talent.

Vedeta a confirmat ”mariajul” cu Pro TV, printr-un mesaj postat pe pagina de facebook.

”Cu emoţii mari, din toate părţile, am zis DA, mă mărit cu Pro TV-ul pentru “Românii au talent” ! Şi e din interesul reciproc de a face o treabă grozavă pentru românii care merită şansa de a fi cunoscuţi. Şi mă bucur tare să am aşa o echipă grozavă, atât în juriu – un profesionist şi un gentleman ca Andi Moisescu, un artist desăvârşit că Andra, un “guru” al scenei şi al micului ecran, Bebe Cotimanis, dar şi în echipa de producţie şi management, care conţine o mulţime de oameni care m-au primit, fără excepţie, cu cel mai sincer şi mai frumos zâmbet pe buze”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul său de facebook.

Juriul de la Românii au talent se modifică astfel după ce Mihai Petre a plecat la Antena 1, pentru a juriza emisiunea ”Dansând printre vise”.

Astfel că alături de Andra și Andi Moisescu în juriu își vor face apariția și Mihaela Rădulescu și Constantin Cotimanis. Este primul an când show-ul Românii au talent, are patru jurați.

Pe lista juraților a fost în cărți și Mihai Bendeac, însă înțelegerea a picat întrucât actorul se află încă sub contract cu Antena 1.

>