Breaking news

Mihaela Buzărnescu e de neoprit la Hobart. Românca s-a calificat în semifinale!

loading...

Mhaela Buzărnescu defilează precum un taifun la Hobart. Românca a eliminat-o pe americanca Alison Riske şi s-a calificat în premieră în semifinale la turneul de tenis de la Hobart.

Mihaela Buzărnescu a câştigat în mod dramatic primul set, după o oră şi 4 minute de joc spectaculos cu Alison Riske. Românca şi-a pierdut serviciul la 2-2, a fost condusă cu 4-2, 5-3 şi 5-4, dar a reuşit spectaculos să revină îns et, să-i anuleze adversarei cinci mingi de set şi s-a impus în tie-break cu 7-5.

După un set dramatic, Buzărnescu s-a dezlănţuit în setul doi unde s-a impus cu 6-1 şi s-a calificat în careul de aşi la Hobart. Românca şi-a asigurat victoria în două seturi, scor 7-6(7-5), 6-1, după o oră şi 30 de minute de joc.

Este a doua semifinală WTA a carierei pentru Buzărnescu, după cea pierdută în 2017 la turneul de la Linz. În semifinale la Hobart, Buzărnescu va juca cu Lesia Tsurenko.

Calificarea în semifinale îi asigură româncei 110 puncte WTA şi un cec în valoare de 11.500 de dolari.

Monica Niculescu s-a retras de la Hobart din cauza unor probleme medicale. Niculescu se calificase miercuri în sferturi de finală.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>