Breaking news

Micul Michael Jackson a câştigat finala de popularitate Next Star

După 12 ediţii încărcate de emoţie, talent, energie, spectacol, pasiune şi multă voie bună, aseară, telespectatorii şi-au putut vota favoriţii în cadrul finalei de popularitate Next Star.

DavidÎn aplauzele tuturor celor prezenţi, campionul divertismentului, Dan Negru a comunicat decizia telespectatorilor: micuţul David primeşte trofeul Next Star.

La doar 4 anişori şi 1 m înălţime, David a umplut scena cu un dans senzaţional, surprizând în cele mai mici detalii gesturile lui Michael Jackson. „Îţi rămâne în minte, a fost genial!” a spus Connect-R, iar Maria a completat: „Aşa copil dulce n-am mai văzut în viaţa mea!”.

Telespectatorii au savurat minut cu minut finala de popularitate, emisiunea Next Star impunându-se ca lider detaşat de piaţă, atât la nivel urban, cât şi pe segmentul naţional.

Astfel, Next Star a fost urmãrit asearã în medie de peste 1 008 000 de telespectatori, înregistrând un rating mediu de 10% şi 19.2% cotã de piaţã la nivelul targetului urban, în vreme ce Pro Tv înregistra atunci doar 7.9% rating şi 15.2% cotã de piaţã, cu difuzarea serialelor de comedie „Las Fierbinţi” şi „Altă săptămână nebună” şi Ştirile Pro Tv de la ora 22.

Turcii lui Suleyman s-au clasat abia pe cea de-a treia poziţie, cu 7% rating şi 13.6% cotă de piaţă.

În minutul de aur, 22:22, înregistrat aseară pe momentul micuţei Sofia, Next Star a adus în faţa micilor ecrane peste 2 372 000 de telespectatori la nivel naţional, peste dublu faţă de cei care urmăreau atunci programul oferit de principalul competitor, Pro Tv.