Breaking news

Microbuz cu 12 persoane, răsturnat în județul Argeș. 4 pasageri au ajuns la spital

loading...

Grav accident rutier în Argeș. Un microbuz în care se aflau 12 persoane, s-a răsturnat marți dimineață, în jurul orei 6 dimineața, între localitățile Cocu și Cotmeana din județul Argeș.

news alertUn microbuz care transporta 12 persoane la muncă, s-a răsturnat marți dimineață în apropiere de localitatea argeșeană Cotmeana.

Patru persoane au fost rănite în urma răsturnării microbuzului în județul Argeș. Cinci ambulanțe, printre care și una de terapie intensivă, au ajuns la locul accidentului pentru a acorda îngrijiri persoanelor rănite și să le transporte la spital.

La fața locului a ajuns și o echipă de poliție care a demarat o anchetă. Pentru moment nu se știe motivul producerii accidentului, însă vremea nefavorabilă și stratul de zăpadă depus pe carosabil, par să fi favorizat răsturnarea microbuzului.

Mădălina Sima, Purtător de cuvânt IJP Argeș, a declarat la Digi 24 că accidentul s-a produs din cauza șoferului care nu a adaptat viteza la condițiile de trafic și s-a răsturnat cu microbuzul într-o râpă adâncă de circa trei metri.

loading...