Breaking news

Mickey Mouse revine din 3 februarie, la Disney Junior în „Mickey Mouse: Aventuri încurcate”

Producția Disney Junior „Mickey și piloții de curse” avându-l în rolul principal pe starul Disney numărul 1, Mickey Mouse, dar și pe prietenii Minnie, Goofy, Donald, Daisy și Pluto, va avea premiera celui de-al treilea sezon cu un nou titlul: „Mickey Mouse: Aventuri încurcate” și o nouă versiune a binecunoscutului cântec „Hot Dog!” luni, 3 februarie, de la ora 17.30, pe Disney Junior.

Atât de iubit de copii și părinți din întreaga lume, Mickey este una dintre aparițiile constante în producțiile Disney Junior de-a lungul anilor. Din ianuarie 2017, atât „Mickey și piloții de curse” cât și „Clubul lui Mickey Mouse” s-au clasat constant în topul 5 al celor mai vizionate programe TV de către copiii de până în 5 ani, iar pe YouTube au strâns peste 680 de milioane de vizualizări. Melodia originală „Hot Dog!” a generat, de asemenea, 47 de milioane de vizualizări pe YouTube.

În noul sezon, Mickey și gașca, alături de Chip și Dale, pornesc în aventuri amuzante și distractive în împrejurimile Hot Dog Hills, dar și în locuința plină de gadgeturi a lui Mickey, în atelierul mecanic al lui Mickey și al lui Minnie și în biroul Ajutoarelor Abile Daisy și Cuckoo Loca. Gândit să împărtășească lecții despre prietenie, lucru în echipă și comunitate, fiecare episod are două părți de câte 11 minute cu o pauză între ele în care Mickey invită copiii să danseze împreună pe noul cântec „Hot Dog!”

„Mickey Mouse: Aventuri încurcate” vine cu noutăți și în distribuție. Maulik Pancholy („30 Rock”) va da vocea angajatului magazinului pentru animale Jasper; Ana Gasteyer (cunoscută din serialul ABC  „The Goldbergs”) o va dubla pe membra curții regale Wilhelmina; Madison Pettis („The Fosters”) va fi vocea Oliviei, un beagle pe post de ghid turistic; Nazneen Contractor („Ransom”) va da viață directorului de film Bollywoodian Davaan Dutt. Revin în acest sezon Jay Leno în rolul lui Billy Beagle, Camilla Belle în rolul Almandei, Patton Oswalt – Mr. McSnorter, Kate Micucci în rolul lui Emmy Lou și McKenna Grace ca Bitsy Beagleberg.

Echipa de producție a „Mickey Mouse: Aventuri încurcate” este aceeași cu cea care a lucrat la producțiile hit nominalizate la Premiile Emmy „Clubul lui Mickey Mouse” și „Jack și pirații din Țara de Nicăieri”:  Rob LaDuca – producător executiv, Mark Seidenberg – co-producător executiv și editor-șef și Thomas Hart – editor. Seria este o producție a Disney Television Animation.

„Mickey Mouse: Aventuri încurcate” va fi difuzat începând cu 3 februarie, în fiecare zi de luni până vineri de la ora 17.30 pe Disney Junior.

>