Breaking news

Mici detalii care te pot ajuta sa ai o afacere de transport de succes

       Domeniul transporturilor este astazi mai competitiv ca niciodata avand in vedere ca din ce in ce mai multi oameni lanseaza afaceri in acest domeniu. Transporturile au o importanta aparte si de foarte multe ori creeaza impresia ca o afacere lansata in domeeniu rezoneaza in mod automat cu succesul. Din pacate insa, realitatea este complet diferita, pentru simplul motiv ca domeniul transporturilor este unul din care competitia nu lipseste absolut deloc, ci din contra, este mai acerba ca niciodata. Oricat de descurajatoare ar putea parea lucruile, este esential sa nu renunti niciodata, pentru ca orice drum spre succes este presarat cu provocari de tot soiul. Daca te afli la inceput de drum, atunci cu certitudine va fi necesar sa incerci sa faci lucrurile diferit, astfel incat clientii sa sa simta tratati altfel.

Micile detalii sunt cele care pot face o diferenta uriasa, mai ales in acele domenii de activitate in care competitia este la cel mai inalt nivel. O flota de camioane bine intretinuta, abalitatea de a negocia, flexibilitatea, dar si atentia la micile detalii reprezinta o parte importanta din reteta succesului in domeniul transporturilor. In cele ce urmeaza, voi detalia putin aceste lucruri, astfel incat sa poti intelege mult mai usor importanta pe care micile detalii le au atunci cand vorbim despre succes.

O flota de camioane intretinuta, o cale sigura catre succes.

            A avea o flota de camioane nu este un lucru suficient pentru a avea succes sau cel putin acesta nu este singurul lucru care il va interesa pe un potential client. Modul in care sunt intretinute si arata masinile sunt o metoda foarte buna prin care iti poti promova afacerea, pentru ca atunci cand acorzi atentie lucrurilor la care tii, acest lucru le confera clientilor un plus de incredere in ceea ce tu vinzi. Astazi, cand putem gasi cu atat de multa usurinta piese de calitate pentru camioane, nu exista niciun motiv pentru care sa neglijam buna intretinere a camioanelor din cadrul flotei.

Atentia la detalii, un lucru mic dar cu impact major.

            Un lucru foarte important si de interes maxim pentru cei care apeleaza la serviciile tale este acela ca isi doresc ca marfurile trimise sa ajunga mereu intacte si la timp la destinatie. Pentru a face o impresie buna, poti opta pentru infolierea marfurilor cu celebra folie stretch sau pentru cea cu bule, amblele ideale in ceea ce priveste protectia. Desi acest lucru presupune ca tu sa investesti in plus, este un detaliu care poate face o diferenta uriasa pentru un client, care din nou va capata si mai mutla incredere in serviciile pe care tu le oferi.

Fii flexibil si invata sa negociezi corect preturile.

            Nu in ultimul rand, nu trebuie sa uiti de faptul ca de cele mai multe ori, pretul este unul dintre cei mai importanti factori de decizie pentru cei care cumpara. In acest sens, este esential sa invet sa negociezi cat mai corect preturile serviciilor tale. Indiferent ca marfurile trebuie sa parcurga ruta Romania-Spania sau orice alta ruta la care ne putem gandi, este important ca preturile practicate sa fie intotdeauna alese in cel mai onest mod. Mai mult decat atat, flexibilitatea este caracteristica care iti va permite mereu sa te adaptezi la schimbarile din piata, astfel ca vei putea raspunde mult mai prompt si mai bine la nevoile clientilor tai.

           

 

>