Breaking news

Michael Pascale, câștigătorul n „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor, a devenit tătic

loading...

Câștigătorul celui de-al doilea sezon „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” este în culmea fericirii. Michael Pascale și iubita sau au devenit părinți pe 21 august, când a venit pe lume micuța Ana Andreea.

Michael Pascale - copilCu 4 kilograme la naștere, fetița lor a fost întâmpinată cu multă căldură, dragoste și nerăbdare.

”Amândouă se simt bine”, spune fericit Michael, ”și abia aștept să ne începem viața în trei. E un copil foarte așteptat, iar noi suntem foarte pregătiți să o primim în viața noastră. Părinții au fost în țară vara aceasta, ne-au ajutat cu pregătirile pentru naștere, iar de acum ne vom descurca doar noi trei și sunt convins că va fi foarte frumos. Sunt emoționat, mândru și fericit în același timp”, recunoaște Michael.

Proaspătul tătic spune că timpul său se împarte acum între sarcinile de acasă și planurile sale gastronomice.

„Amandine a născut la Baia Mare, însă noi ne-am mutat în București. De fapt, ne-am tot plimbat în perioada asta între cele două orașe pentru că ne ocupăm de evenimente în țară, iar aici, în Capitală, punem la punct afacerea pe care vrem să o demarăm. Sunt foarte fericit și simt că de când am câștigat „Hell’s Kitchen” veștile bune s-au ținut lanț”, mai spune acesta.

loading...