Breaking news

Metode de plată utilizate la pariuri online

Pentru a incepe si tu distractia pe site-urile de pariuri online, bineinteles ca unul dintre primii pasi va fi reprezentat de alimentarea cu bani a contului. Industria jocurilor de noroc online s-a dezvoltat atat de mult in ultima perioada, incat in prezent clientii au la dispozitie o multime de variante prin care pot depozita bani in contul lor de joc.

Tocmai despre acest subiect iti voi oferi cateva detalii in randurile de mai jos, prezentandu-ti care sunt in prezent cele mai populare si mai folosite metode de plata la pariuri online.

Ce metode de plata iti ofera agentiile de pariuri online?

Atunci cand alegi o casa de pariuri online la care sa te distrezi exista anumite criterii de care trebuie sa tii cont. Printre acestea se numara bonusurile si promotiile, oferta de pariere pre-meci si live, aplicatiile pentru mobil si altele.

Nu trebuie neglijate insa nici metodele de plata acceptate de o casa de pariuri online. Cu cat acestea sunt mai diversificate, cu atat tu vei putea alege mai usor varianta cea mai convenabila prin care sa depui bani si sa iti retragi castigurile.

De aceea este util sa te indrepti catre un site care pune accent si pe diversitatea metodelor de tranzactionare, asa cum este NetBet, de exemplu, iar pentru mai multe informatii despre acesta, citeste aici pareri despre NetBet ale jucatorilor.

Iata in continuare care sunt cele mai populare metode de plata la pariuri online in Romania in momentul de fata si cateva detalii despre fiecare in parte:

Cardul bancar

De departe cea mai folosita metoda de depunere si retragere de la pariuri online este in ziua de astazi cardul bancar. Cardurile bancare sunt folosite de aproape orice persoana si majoritatea dintre ele sunt acceptate pentru plati si pe site-urile de jocuri de noroc.

Popularitatea cardurilor ca metoda de plata la agentiile de pariuri de pe internet este data de usurinta in utilizare, de procesarea instanta a depunerilor si de timpul scurt de solutionare a cererilor de retragere.

Portofele electronice

Foarte populare printre romanii pasionati de pariuri sportive sunt si portofelele electronice. Exista mai multe asemenea portofele folosite la pariurile online, cele mai populare fiind Skrill, Neteller si Much Better.

Pentru a putea utiliza un portofel electronic bineinteles ca va fi nevoie sa atasezi si un card bancar la acesta pentru alimentarea lui. Asadar, apare intrebarea de ce unii jucatori prefera portofelele electronice in detrimentul cardurilor bancare.

Principalul motiv este reprezentat de faptul ca retragerile de bani sunt procesate mult mai repede prin portofele electronice, de regula in doar cateva ore si uneori chiar si instantaneu. In plus, unele portofele electronice iti vor aduce si diverse beneficii si reduceri pe diferite site-uri de cumparaturi online, ceea ce pentru unii utilizatori poate fi un avantaj.

Cartelele pre-platite Paysafecard

O alta metoda interesanta si utila de efectuare a depunerilor la pariuri online este Paysafecard. Pentru cei care nu detin un card bancar, Paysafecard este o varianta excelenta prin care pot depune bani cash in contul online de joc.

Paysafecard este o cartela pre-platita pe care o poti cumpara din orice punct PayPoint sau PayZone din tara. Primesti o chitanta pe care este trecut un cod PIN format din 16 cifre, care reprezinta practic cartela ta. Acel cod il introduci pe site-ul Paysafecard in contul tau, iar de acolo transferi banii catre site-ul de pariuri dorit.

Unele agentii de pariuri online accepta chiar si retrageri prin Paysafecard, insa acest tip de tranzactie este inca la inceput si nu foarte raspandit.

TopPay

TopPay este un serviciu offline de plati special destinat utilizarii pentru jocurile de noroc. Asadar, prin intermediul locatiilor InMedio, care se gasesc in majoritatea centrelor comerciale si a supermarket-urilor din tara, vei putea efectua depuneri si retrageri de bani cash din contul online de pariuri.

Tot mai multe agentii de pariuri de pe internet colaboreaza cu TopPay si ofera astfel clientilor o metoda interesanta, comoda si utila de a efectua plati rapide din contul de joc.

Smith&Smith

Smith&Smith este un serviciu de plati utilizat pentru transferuri nationale si internationale de bani, dar care in acelasi timp poate fi folosit si pentru depuneri si retrageri la multe case de pariuri online din Romania.

Astfel, prin intermediul locatiilor Smith&Smith vei putea efectua plati simplu, rapid si in siguranta din contul tau online de joc, asta in cazul in care agentia la care esti inregistrat are un parteneriat cu acest serviciu.

Asadar, dupa cum ai putut vedea, metodele de plata la pariuri online sunt foarte diversificate. Pe langa cele deja prezentate mai sus pot fi amintite si altele precum transferul bancar, agentiile stradale ale operatorilor online, Okto Cash, Apple Pay etc. Poti deci sa joci acum pe majoritatea site-urilor de pariuri chiar si fara sa detii un card bancar, deoarece vei putea efectua plati prin intermediul unor variante offline.

>