Breaking news

Metoda inedită de relaxare a lui Ștefan Bănică Junior

Juratul X Factor, Ştefan Bănică  a ales o metodă inedită de relaxare, în timpul audițiilor la concursul de talente ce va fi difuzat de Antena 1 începând cu data de 19 septembrie.

stefan banica - pianCu doar zece zile înainte de marea premieră a celui de-al patrulea sezon al mega show-ului X Factor – mai mult decât voce, care va debuta vineri, 19 septembrie, de la ora 20:30, la Antena 1, cei trei juraţi – diva Delia Matache, showmanul Horia Brenciu şi rock-starul Ştefan Bănică aşteaptă cu nerăbdare să pornească alături de telespectatori în spectacolul căutarii celor mai talentaţi concurenţi.

Din cauza zilelor lungi și obositoare de filmare de la audițiile X Factor 2014, Ștefan Bănică Jr a solicitat organizatorilor să-i aducă un instrument muzical cu care să se poată relaxa.

Zilele de audiţii, desfăşurate la Palatul Copiilor din Bucureşti au adus în faţa celor trei juraţi sute de oameni convinşi că au factorul X, astfel că Delia, Ştefan şi Horia au încercat să profite din plin de scurtele pauze pentru a se relaxa şi a-şi încărca bateriile pentru restul zilei. Rock-starul Bănică a preferat ca în pauze să se destindă cântând la pian, astfel că echipa de producţie a emisiunii i-a adus artistului un astfel de instrument muzical în cabina sa.

Cu Ştefan Bănică, dar şi cu colegii săi din juriu, diva Delia şi showmanul Brenciu, telespectatorii se vor putea întâlni începând de vineri, 19 septembrie, de la 20:30, în marea premieră X Factor, la Antena 1.