Breaking news

Messi trebuie să plătească impozit de 53 de milioane de euro către statul spaniol

Fotbalistul argentinian, Lionel Messi, trebuie să plătească până la finele lui 2014, o sumă fabuloasă de bani, către fiscul spaniol, reprezentând taxele pentru ultimii trei ani de zile.

lionel messiDecarul Barcelonei trebuie să achite 53 de milioane de euro până la finalul anului 2014, în conturile fiscului din Spania.

Banii reprezintă impozitul pe venit pentru anii 2010, 2011 și 2012, dar și taxele pentru drepturile de imagine din 2013.

În cei 53 de milioane de euro datorați statului spaniol, este inclusă și o sancțiune de 3 milioane de euro pentru întârzierea plății impozitelor.

Fabuloasa sumă de bani ce urmează să fie achitată de către Messi, se adaugă la cele 50 de milioane de euro plătite deja de argentinian pentru impozitele neplătite din perioada 2007-2009.

Astfel că Lionel Messi va deveni contribuabilul care plătește cei mai mulți bani statului spaniol, suma ajungând la 103 milioane de euro.

Lionel Messi a fost desemnat duminică, cel mai bun fotbalist de la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, ca urmare a votului stabilit de 13 oficiali FIFA, printre care se numără și Ionuț Lupescu.

>