Breaking news

Mesajul lui Leonard Doroftei pentru Marcel Prodan, agresorul Alexandrei Stan

Leonard Doroftei, fostul campion mondial la box, și actualmente președinte al Federației Române de Box, i-a transmis un mesaj dur impresarului Marcel Prodan, cel care a bătut-o măr pe Alexandra Stan.

doroftei si marcel prodanDoroftei a fost extrem de revoltat și indignat de gestul lui Marcel Prodan și i-a transmis acestuia să vină să se bată cu el dacă are chef de bătaie.

Vino să te bați cu noi, ca să vezi ce înseamnă. Să simți pe pielea ta. N-o să mai lovești pentru că este dureros. Chiar doare. Și traumă fizică și trauma psihică. Urât din partea ta ce ai făcut. Ți-o spun din suflet. Dacă te găsesc….„, a fost mesajul lui Leonard Doroftei pentru Marcel Prodan.

Alexandra Stan a fost snopită în bătaie de impresarul ei, Marcel Prodan, sâmbătă seară, iar artista a ajuns la spital în stare gravă.

Marcel Prodan a postat duminică, pe pagina oficială a Alexandrei un mesaj în care spunea că artista a suferit un accident rutier și că este în stare gravă.

Luni, Alexandra Stan a spus presei adevărul, că Marcel Prodan a bătut-o crunt cu pumnii și picioarele.

Marți, prin intermediul unui avocat, Alexandra Stan a depus plângere la Parchetul Constanța împotriva lui Marcel Prodan, pe care-l acuză doar de șantaj.

Impresarul, care este de negăsit, a reușit să o amenințe pe Alexandra Stan ca să o determine să își retragă plângerea depusă la parchet.

>