Breaking news

Menține tinerețea feței tale: 5 produse de îngrijire utile pentru zona de sub ochi!

Chiar dacă se bucură de o rutină generală corectă, aleasă în funcție de tipul de ten, pielea feței are anumite zone în care tinde să fie mai predispusă la semnele îmbătrânirii. Una dintre zonele care iese cel mai adesea în evidență este zona ochilor, unde pielea este mai fină și mai sensibilă.

Aici tind să apară linii fine, care sunt mai dificil de „retușat” spre deosebire de cele din alte zone ale feței, cearcăne și așa numitele „pungi de sub ochi”.

Deși somnul și alimentația echilibrată sunt cele mai bune mijloace pentru a preveni apariția acestor semne, rutina de îngrijire poate deveni un aliat de nădejde atunci când primele două nu mai fac față sau trecerea timpului începe să-și spună cuvântul.

Iată 5 produse eficiente pe care le poți include în rutina de îngrijire pentru zona ochilor!

  1. Crema hidratantă.

Hidratarea este probabil unul dintre pașii cei mai neglijați atunci când vine vorba de rutina feței și în special a zonei ochilor. În multe cazuri, zona ochilor este mai uscată și are nevoie de o cremă mai puternică spre deosebire de restul feței, care trebuie aplicată local și nu afectează nici un tip te ten (nici măcar pe cel gras, pe care multe femei au tendința de a nu-l hidrata). Skinseen.ro îți pune la dispoziție o varietate de creme de ochi testate dermatologic, care îi vor reda vitalitatea și luminozitatea pielii tale, menținând-o elastică.

2. Serurile care conțin cofeină

Studiile au arătat faptul că această substanță are un efect benefic atunci când este aplicată extern, atât la nivelul scalpului, cât și la nivelul ochilor. Deși nu influențează liniile fine, cofeina are meritul de a reduce cearcănele, dacă este utilizată în mod consecvent. În cazul unui ser, câteva picături pot fi aplicate zilnic, dimineața sau seara, în funcție de instrucțiunile de utilizare și celelalte produse din rutina personală.

3. Crema solară

Radiațiile solare sunt una dintre cauzele principale ale petelor și semnelor de îmbătrânire care apar la nivelul pielii. Acestea pot fi prevenite folosind o cremă cu factor de protecție, indiferent de anotimp, atunci când tenul este expus la lumină naturală. Există formule special concepute pentru față, care arată bine chiar și sub machiaj.

4. Patch-urile pentru ochi.

Acestea se aseamănă cu măștile de tip șervețel, dar spre deosebire de acestea, patch-urile pentru ochi sunt destinate strict zonei ochilor. Acestea conțin diverse ingrediente active care pot revitaliza chiar în mod instant pielea marcată de oboseală. Acestea trebuie pentru o perioadă limitată și sunt un bun prilej pentru răsfăț acasă!

5. Roller-ul pentru față.

Masajul folosind un roller special stimulează circulația sangvină și poate avea chiar un efect de lifting dacă este utilizat în mod corect. În plus, senzația la atingere este răcoritoare și plăcută. Pentru ochi este indicat să utilizați un roller de mici dimensiuni, care să permită realizarea unui masaj delicat.

Completându-ți trusa de îngrijire cu aceste 5 produse ochii tăi vor fi protejați de semnele îmbătrânirii și oboselii și îți vei putea păstra pielea tânără și radioasă pentru un timp îndelungat.

Sursa foto: Unsplash.com

>