Breaking news

Mellina și Vescan anunță un ”Cutrermur în inima mea” – VIDEO

Păzea, veste bombă. Regina YouTube anunță un ”Cutremur în inima ei”. După succesul răsunător înregistrat cu piesa ”Poză de album”, Mellina și Vescan au lansat în ajun de Dragobete, noul single intitulat ”Cutremur în inima mea”.

mellina - vescanSe anunţă un cutremur de proporţii în inimile fanilor Mellinei şi ai lui Vescan! Cei doi artişti lansează single-ul „Cutremur în inima mea”

Săptămâna trecută, Mellina, supranumită şi „Regina Youtube-ului”, a anunţat lansarea celui de-al doilea single din cariera sa, „Cutremur în inima mea”, alături tot de bunul său prieten, Vescan.

Noul single Mellina şi Vescan a fost scris de către cei doi împreună cu Dorian Oswin, în studioul Mango Records, iar lansarea oficială a avut loc pe 23 februarie, ora 20:00.

Cutremur în inima mea e o piesă foarte bună la care s-a muncit mult. Nu ne-am grăbit deloc şi am vrut să facem lucrurile ca la carte. După succesul pe care l-am avut cu „Poză de album”, nu puteam să venim decât cu un produs cel puţin la fel de bun. Eu sunt sigură că noua piesă va ajunge foarte repede în inimile oamenilor”, a declarat Mellina.

Noua piesă “Cutremur în inima mea” este o coproducţie MusicExpertCompany – Mango Records.

Mă bucur că a venit rândul piesei Cutremur în inima mea, să ajungă la urechile ascultătorilor noştri. Este o piesă diferită cu mesaj puternic la care am dat ce am avut mai bun. Cu Mellina şi echipa Mango Records lucrăm tot timpul cu plăcere şi asta cred că se vede. Peace and love”, a declarat Vescan.

Peste 20 de milioane de view-uri pe Youtube, premiul pentru cel mai puternic mesaj în 2014, ocuparea poziţiilor fruntaşe în topurile posturilor de radio mainstream, sunt doar câteva dintre performanţele atinse de piesa „Poză de album”, semnată Mellina feat. Vescan.

Produsă de Dorian Oswin în studioul Mango Records, „Poză de album” a ajuns incredibil de repede la inimile publicului, care a fost mişcat de povestea şi versurile piesei, compuse de Vescan, unul dintre cei mai cunoscuţi şi talentaţi rapperi din România.