Breaking news

Melania Medeleanu dezminte zvonul că ar pleca la CNN

Știrista Realitatea Tv, Melania Medeleanu a declarat pentru realitatea.net, că zovnul plecării ei la CNN este o invenție.

melaniaMelania a fost deranjată de faptul că site-ul showbiz.ro a publicat miercuri un articol în care spunea că știrista va părăsi Realitatea TV pentru a lucra la CNN SUA.

Am stat toată ziua lângă telefon ieri în aşteptarea unui apel de la CNN , doar doar se confirmă veştile dezvăluite de „surse din interiorul trustului” ( sintagmă în spatele căreia se ascund în nenumărate rânduri minciuni sfruntate ). În mod normal aş fi tratat acest subiect ca ceea ce este: o invenţie care poate fi ignorată. Amploarea pe care a luat-o însă, mă determină să reacţionez.  Am primit mai multe sms-uri şi mesaje de felicitare decât de Paşte şi de Crăciun la un loc. Şi nu le merit. Nu plec la CNN, nu s-a pus nicio secundă problema şi nici n-am discutat cu nimeni despre aşa ceva. Un site cu credibilitate îndoielnică, citând surse din interiorul trustului dar neobosindu-se să-mi dea un telefon care ar fi clarificat imediat situaţia, postează informaţia potrivit căreia mi-aş face bagajele pentru CNN”, a declarat jurnalista.

Melania a recunoscut că o astfel de știre sună bine, o pune într-o lumină favorabilă, însă este o invenție, o prostie și s-a declarat dezamăgită de acest sistem de a face presă.