Breaking news

Mega fraudă la parlamentare, pusă la cale de PSD, PNL și Iohannis împreună cu Guvernul tehnocrat

loading...

În timp ce azi, românii sărbătoresc de Sfânta Maria, în laboratoarele întunecate ale PNL și PSD se pune la cale cea mai mare fraudă electorală din istoria României din ultimii 26 de ani. Pe cât de simplă este metoda, pe atât este de eficientă. Planurile malefice ale PNL, PSD și Iohannis, pot fi date peste cap doar de o prezență masivă la vot.

vot-prin-corespondentaPNL, PSD, Iohannis și Guvernul de tehnocrați condus de Cioloș pun la cale o fraudă electorală de peste 2 milioane de voturi la care se adaugă și împiedicarea românilor din Diaspora să voteze.

Frauda electorală se produce printr-un mecanism extrem de simplu. Autori: PNL și PSD, Complici: Iohannis și Guvernul Cioloș. Totul pornește de la numărul de români cu drept de vot. Potrivit datelor furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă, numărul total de cetățeni cu drept de vot înscriși în Registrul electoral la data de 4 august 2016 este de 18.277.372 de alegători.

În 2011, recensământul populației indica că mai suntem doar 20.121.641 cetățeni români.

Institutul Național de Statistică susține că sunt 3,976.000 de persoane cu vârsta între 0 și 18 ani, adică fără drept de vot din cauza vârstei.

Așadar luând în calcul aceste cifre, constatăm că dacă adunăm numărul românilor cu drept de vot cu cei cu vârsta între 0 și 18 ani, am fi 22.253.372, adică mai mult cu 2.131.731 de locuitori.

Populația României nu avea cum să crească în cinci ani cu peste 2 milioane de locuitori întrucât populația țării este în regres de 26 de ani. Adică mor mai mulți români decât se nasc.

Oare câți suntem? 20 de milioane, sau 22,5 milioane de locuitori? Tocmai această neconcordanță a cifrelor îi ajută pe cei de la PUTERE să jongleze cu cifrele la parlamentare și drept urmare frauda este de proporții.

În realitate, numărul românilor cu drept este în jur de 16 milioane, nu 18 milioane. Marja de 2 milioane este menținută în mod artificial pe liste pentru jocurile politice privind cvorumul și pentru a se dirija voturile către marile partide.

Pe lângă cele 2 milioane de voturi care se vor băga în urne în mod artificial, PNL și PSD au pregătit o mega lovitură și românilor din Diaspora.

Din cauza legii votului prin corespondență și a obligativității înscrierii în Registrul Electoral, românii din Diaspora sunt împiedicați ”legal” să voteze.

Potrivit datelor furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă, până la data de 8 august 2016, au fost validate 5.481 de cereri de înscriere în Registrul electoral depuse de alegătorii români cu domiciliul sau reședința în străinătate.

Dintre acestea, 4.286 menționează opțiunea pentru votul prin corespondență, iar 1.195 pentru votul în secțiile de votare.

Adică doar 5,481 români vor avea drept de vot la parlamentare în Diaspora. Numărul lor poate să se dubleze cel mult până în septembrie, când este data limită de înscriere.

Astfel vom asista la o situație unică și absurdă în același timp: circa 10,000 de votanți din Diaspora vor alege cei 4 deputați și 2 senatori repartizați pe Diaspora.

În 2014, în turul doi al alegerilor prezidențiale au votat în Diaspora circa 370,000 de români. Iar acum, la parlamentare vor vota doar circa 10,000.

Este modalitatea prin care PNL și PSD își conservă votul din țară pentru a împiedica pătrunderea în Parlament a noilor formațiuni politice.

Ca să păcălească electoratul, atât PSD și PNL și-au făcut și partide ”noi” pe post de satelit. PSD și-a creat satelitul numit ALDE, iar PNL și-a creat satelitul numit USR ”condus” de Nicușor Dan, poreclit Plișcușor Ban din cauza ”donațiilor” extrem de mari și numeroase primite în mod suspect la locale.

Însă, frauda electorală poate fi oprită de români, cu condiția să iasă masiv la vot și să voteze un partid nou. Doar o prezență mare la vot poate da peste cap planul mârșav de a frauda alegerile.

După 26 de ani de democrație, românii au acum și alternativă la actuala clasă politică. La parlamentare, românii au de ales, fie să meargă cu actuala clasă politică coruptă și nereformată sau să acorde votul lor unui proiect nou, curat și ambițios: Noua Românie. Puterea este la români. Ei vor decide pe mâna cui merg la parlamentare.

loading...