Breaking news

Meditaţii gratuite la TVR 2, pentru cei care vor da BAC-ul în acest an

Pe 9 mai, la TVR 2, va debuta o nouă emisiune intitulată „TV BAC, în care vor fi oferite  meditaţii pentru cei care se pregătesc pentru examenul de Bacalaureat.

Televiziunea Română în parteneriat cu Ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, iniţiază din această lună un program menit să vină în ajutorul elevilor care se pregătesc pentru cel mai important examen din viaţa lor, Bacalaureatul.

Astfel, la TVR 2, din 9 mai, în fiecare zi, de la ora 16.00, va fi difuzat programul TV BAC, cu meditaţii la matematică (luni şi marţi), limba română (miercuri şi joi), şi biologie (vineri).

Profesorii Delia Prisecan (biologie), Mihaela Trifu (română) şi Gabriel Vrânceanu (matematică) vor prezenta cele mai importante capitole din materia pentru examen şi vor aborda subiectele de la BAC din anii anteriori.

Elevii care vor urmări TV BAC şi vor avea întrebări sau nelămuriri, pot accesa pagina de facebook a emisiunii http://ro-ro.facebook.com/TVBAC2012 unde vor primi răspunsurile celor trei profesori.