Breaking news

Medicul Bărdișteanu: Năstase are mai multe plăgi și nu e într-o stare bună

Medicul Șerban Bărdișteanu a declarat joi noapte că Adrian Năstase se alfă internat la terapie intensivă iar mâine dimineață va fi supus unei intervenții chirurgicale.

Brădișteanu a spus că starea de sănătate a lui Năstase nu este bună și că acesta are mai multe plăgi împușcate în zona gâtului.

Medicul a mai precizat și faptul că fostul premier comunică cu dificultate cu doctorii și că este conștient.

Doctorul Brădișteanu a mai spus că la operația de mâine va participa o echipă complexă de medici și că intervenția chirurgicală nu poate fi amânată.

Glonţul a intrat prin regiunea mijlocie a gâtului, dar nu se poate spune sigur dacă este vorba despre un lob tiroidian sau nu, dar este sigur o zonă grav afectată. Sperăm ca în acest moment nimic să nu îi pună viaţa în pericol. Noi facem tot ce putem pentru a-l menţine stabil. Când un proiectil intră într-un corp uman distruge tot ce întâlneşte în cale, iar infecţia este prima care intră în discuţie. Faptul că este diabetic complică foarte tare cazul. Vom intra abia mâine dimineaţă în operaţie pentru a stabiliza funcţiile vitale. Este conştient, poate vorbi, foarte greu, este adevărat, dar vorbeşte”, a delcarat medicul Brădișteanu.

În prezent, Adrian Năstase se află internat într-un salon la terapie intensivă la Spitalul Floreasca din București, fiind păzit de polițiști.

Miercuri seară, Adrian Năstase a vrut să se sinucidă în propria casă în momentul în care polițiștii au venit cu mandatul de arestare ca urmare a sentinței definitive dată miercuri de Înalta Curte.