Breaking news

Medic ambulanță: Năstase nu trebuia internat întrucât era rănit superficial de glonț

Medicul de la ambulanță  a spus că Adrian Năstase nu necesita internarea în spital, întrucât rana provocată de glonț era superficială.

Se complică cazul lui Adrian Năstase. Există tot mai multe suspiciuni cu privire la tentativa de sinucudere și de rănile produse de glonț.

Noile informații apărute în presă dau indicii că ”tentativa de sinucidere” nu a fost decât o regie prin care Năstase să nu ajungă la închisoare.

Doctorii de pe salvarea care a mers să-l ia pe Adrian Năstase de la casa din zambaccian spun că glonțul doar l-a șters pe acesta și că rana nu a fost profundă.

Ambulanța trimisă la Nstase este una dintre cele mai dotate din parcul SAMB, o ambulanţă de tip C, un fel de terapie intensivă pe patru roţi. Aceasta a fost trimisă după ce Ministrul Ioan Rus a sunat-o pe Alice Grasu, șefa Ambulantei și i-a cerut să trimită salvarea la Adrian Năstase.

Pe salvare au fost trimiși doctorul Livia Nicola şi asistentul Sorin Lepa. Potrivit România Liberă, aceștia au apucat să spună că: rana nu a fost profundă, că glonţul doar l-a şters  şi că nu a fost nevoie decât de un pansament subţire şi de o branulă prin care să se poată administra substanţe în cazul unei scăderi bruşte de tensiune.

Când au revenit la serviciul de Ambulanță, celor doi li s-a interzis să mai vorbească despre cazul Năstase și ce au văzut acolo.

Surse medicale spun că medicii de pe ambulanță nu au recomandat internarea lui Năstase pentru că plaga nu necesita intervenție chirurgicală.