Breaking news

Media Pro ezită să confirme pregătirea videoclipului cu Narcis Ianău

Ca urmare a informaţiilor primite joi, 28 aprilie, din surse confidenţiale aflate în cadrul Media Pro, exclusivNews.ro a contactat astăzi unul dintre reprezentanţii trustului. Camelia Cavadia, PR Pro TV, a declarat că au avut loc discuţii, însă nu a confirmat explicit pregătirea videoclipului cu Narcis Ianău.

narcis_iustin_ianau_exclusiv_1Tatonările întreprinse cu privire la videoclipul în care urmează să apară contratenorul Narcis Iustin Ianău nu au fost nici confirmate, nici infirmate. “Deocamdată nu vă pot confirma nimic. Sunt tot felul de discuţii, dar nu avem de făcut niciun fel de comunicat” a declarat pentru exclusivNews.ro Camelia Cavadia, PR Pro TV.

Aşa cum am precizat şi în articolul de ieri, în interiorul trustului condus de Adrian Sârbu au avut loc discuţii premergătoare realizării unui videoclip în care va apărea contratenorul Narcis Iustin Ianău, descoperit prin show-ul “Românii au talent” de la Pro TV.

Din informaţiile pe care le deţinem, a fost vehiculat numele unui regizor străin, care în trecut a mai lucrat cu Media Pro. De asemenea, s-a vorbit despre potenţiala locaţie a filmărilor, care ar putea fi Italia, însă pentru anumite scene de interior au mai fost menţionate ca posibile alegeri sala Teatrului Odeon şi cea a Ateneului Român.

Citeşte aici articolul de joi, 28 aprilie: Media Pro intenţionează să realizeze un videoclip de anvergură cu Narcis Ianău.

>