Breaking news

Aur pentru Alina Dumitru și Corina Căprioru la europenele de judo

Aur pentru Alina Dumitru și pentru Corina Căprioriu la Campionatele Europene de Judo din Austria. Alina Dumitru, şi-a trecut în cont a şasea medalie de aur europeană a carierei.

alina-corinaSeară magică pentru sportul românesc în cadrul Campionatelor Europene de Judo, desfășurare în capitala Austriei. Sportiva Corina Căprioriu a câştigat, joi, medalia de aur la categoria 57 de kilograme, la Campionatul European de judo de la Viena. O medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Bejing, două medaii de bronz la mondiale, 6 medali de aur și două de bronz la europene plus multe alte titluri de campioană națională. Așa arată palmaersul cele mai titrate judoca din România.  Campioana olimpică Alina Dumitru  a trecut în ultimul act de unguroaica Eva Csernoviczki, prin ippon, cu 35 de secunde înaintea expirării timpului regulamentar.În semifinale ea a învins-o pe iberica Oiana Blanco şi, după doi ani a ajuns iarăşi în finala continentală, pe care şi-o adjudecase de cinci ori în carieră.

Corina Oana Căprioriu s-a calificat de asemenea în finala Campionatului European de judo, la categoria 57 de kilograme.

Românca a învins-o în semifinale pe Giulia Quintavalle, din Italia, după ce i-a aplicat două yuko. În finală, Corina Oana Căprioriu o va întâlni în această seară pe Sabrina Filzmoser (Austria).

>