Breaking news

Meciul Rapid-Dinamo, prelungește programul metroului bucureștean

Finala Cupei României la fotbal  disputată pe Național Arena, astă seară, între Rapid și Dinamo, va prelungi circulația metroului în București.

Metrorex a decis să prelungească programul de circulație a metroului din București, cu o oră pentru a putea prelua fanii care vor participa astă seară la finala Cupei României.

Metrorex vine în sprijinul publicului participant la meciul finalei de fotbal Cupa României ce se va desfăşura pe stadionul “Naţional Arena” şi anunţă că în ziua de 23 mai 2012 trenurile de metrou vor circula după un program prelungit cu o oră  –  până la ora 24:00 a zilei de 23 mai 2012 –  ora de plecare de la staţiile capăt de magistrală. În funcţie de ora la care se va termina meciul, se va putea dispune prelungirea programului de circulaţie a trenurilor de metrou pentru preluarea  corespunzătoare a fluxului de călători”, se arată în comunicatul de presă al Metrorex, remis exclusivNEWS.ro.

Partida dintre Rapid și Dinamo va începe la ora 21.00, se va disputa pe Național Arena și va fi transmisă în direct de Pro TV și Pro TV Internațional.

>