Breaking news

Mazăre o reclamă pe Elena Udrea la Comisia Europeană

Primarul Constanţei, Radu Mazăre o va reclama pe Elena Udrea la Comisia Europeană, pentru că îi blochează proiectele.

mazare udreaRadu Mazăre este supărat pe ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, pentru că îi blochează  mai multe proiecte ale Zonei Metropolitane Constanţa. Drept urmare o va reclama pe Udrea la premierul Emil Boc dar şi la Comisia Europeană.

Mai aştept trei săptămâni după care o voi pârî premierului şi Comisiei Europene. Probabil că va lua viteză, nu ştiu dacă de la Boc, dar de la Comisia Europeană în mod categoric va lua viteză. Este inadmisibil, şi aşa este foarte greu să depui aceste proiecte, iar cele de la Constanţa sunt puricate cu acul dacă există toate avizele, avizuleţele, dacă au fost făcuţi toţi paşii. Şi după închidem acest proiect şi-l depunem cu autorizaţie de construcţie, după cum bine vedeţi, aşteptăm. Iar tanti Nuţi ţipă pe la televizor că noi nu depunem proiecte„, a afirmat Mazăre.

Întrebat de jurnalişti de ce crede că ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului nu aprobă proiectele, primarul a spus: „Ca să poată spune după aceea că eu nu depun proiecte”.

Mazăre a precizat că proiectul privind realizarea parcării supraetajate la Spitalului Judeţean Constanţa a stat şase luni la MDRT înainte să fie aprobat.

Elena Udrea, a declarat în luna august că va retrage fondurile alocate primăriei Constanţa, întrucît primarul a cheltuit doar o mică parte din fonduri. Mai exact doar 3 miliaone euro din cele 91 miliaone euro pe care municipiul Constanţa le are la dispoziţie din fonduri europene.