Breaking news

Matteo Cassani, directorul Enel, s-a sinucis, aruncându-se de pe sediul instituției

Matteo Cassani, Director general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, a decedat joi, după ce s-a aruncat de pe clădirea companiei aflată pe Bulevardul Ion Mihalache din București.

matteo cassaniItalianul Matteo Cassani, în vârstă de 42 de ani, lucra de zece ani în România şi era directorul general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia.

O salvare care trecea prin zonă a fost oprită iar medicii nu am mai avut ce să facă decât să constate decesul italianului. Matteo Cassani a decedat la impactul cu solul.

Gestul italianului i-a șocat pe colegii săi din companie care spun că nu știu motivul pentru care Cassani să fi recurs la un astfel de gest.

”Nu cunoaştem circumstanţele acestui accident. O investigaţie a autorităţilor este în curs de derulare”, se arată într-un comunicat Enel.

Compania Enel România precizează despre acesta că era un excelent profesionist şi un om respectat de toţi colegii şi apreciat de clienţi şi de întreaga comunitate de business.

La locul tragediei au sosit poliţişti de la Serviciul Omoruri şi criminalişti care fac cercetare la faţa locului pentru a stabili în ce condiții s-a produs sinuciderea.

Trupul neînsufleţit al lui Matteo Cassani a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

>