Breaking news

Matinalii TVR 1 salvează lumea cu microfonul

Luciana Giurea şi Cătălin Fartaeş, matinalii de la TVR 1, s-au aflat printre prietenii TVR 2  prezenţi la vizionarea specială a filmului „Jocurile Foamei” (The Hunger Games), care a avut loc miercuri seară, în Cinema City Sun Plaza.

Jurnaliştii, bloggerii şi cinefilii prezenţi la eveniment au fost surprinşi înainte de vizionarea filmului de matinalii de la TVR 1, care i-au introdus în atmosferă, simulând luptele, doar că arma lor a fost un microfon.

Filmul „The Hunger Games”, ecranizarea romanului omonim al scriitoarei Suzanne Collins, apărut în România la Editura Nemira, vine cu o distribuţie de excepţie, care-i include pe Donald Sutherland, Woddy Harrelson,  Stanley Tucci şi Jennifer Lawrence.

Katniss Everdeen, o tânără de 16 ani din Districul 12, se oferă voluntar ca tribut, în locul surorii ei mai mici.  Înainte de a intra în arena de joc, Katniss este pregătită de mentorul său, Haymich Abernathy, un fost campion al Jocurilor, genial interpretat de Woody Harrelson şi de consilierul său de imagine – Cinna, portretizat în film de rock starul Lenny Kravitz.

Vizionarea a fost organizată de TVR 2 împreună cu Forum Film, distribuitorul filmului în România, şi Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

>