Breaking news

Matinalii Kanal D s-au distrat de “le-au mers fulgii”!

Energie și bună dispoziție, acestea sunt cuvintele care caracterizează cel mai bine chimia care s-a instaurat între cei trei prezentatori ai matinalului “Dimineața cu noi”, Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase.

Legătură creată între simpaticii matinali a fost evidență și la filmarea promo-ului emisiunii, atunci când pe setul de filmare s-a încins o adevărată bătaie cu perne, care a stârnit râsul tuturor celor aflați la fața locului.

Înarmați cu o adevărată artilerie cu fulgi, cei trei s-au lansat într-un vârtej de râsete și s-au amuzat copios. Va prezentăm în exclusivitate imaginile care vorbesc de la sine!

Mai este foarte puțin până când emisiunea “Dimineaţa cu noi” va fi pe micile ecrane! Din 14 martie, de la ora 08:00, matinalul prezentat de Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase le va oferi telespectatorilor, de luni până vineri, un început de zi plin de energie și voie bună, cu muzică, interviuri în exclusivitate cu artiștii momentului, sfaturi din partea unor specialişti din diferite domenii de interes precum nutriţia, sportul şi sănătatea.

Nu vor lipsi din emisiune recomandările de petrecere a timpului liber sau intervenţiile reporterilor emisiunii, aflați în diverse locuri din țară, realizate special pentru “Dimineaţa cu noi”.

>