Breaking news

MasterCheful Adrian Hădean aleargă la Maratonul Bucureşti pentru copiii abandonaţi

Chef Adrian Hădean, noul jurat al show-ului culinar de la Pro TV, Master Chef, a decis să alegere la Maratonul de la București din luna octombrie ca să ajute copii abandonați.

Adrian Hadean -  bucatar - master chefFace minuni în bucătărie, dar şi pe pistă de alergare. A purtat torţa olimpică în 2012, la Londra, reprezentându-şi ţară, iar pe 5 octombrie, la Maratonul Internaţional Bucureşti, va fi mesagerul unei vieţi mai bune pentru cei peste 8000 de copii încă instituţionalizaţi din România.

Adrian Hădean, juratul celui mai popular show culinar, „Masterchef”, pe care telespectatorii Pro Tv îl vor putea urmări începând cu 15 septembrie, în fiecare luni, de la ora 20.30, va face parte din „Echipa visurilor”, „Team Hope”, proiectul caritabil al „Hope and Homes for Children România”, care îşi propune să atragă atenţia, dar şi să acorde şansă unei vieţi normale celor peste 8000 de copii instituţionalizaţi.

Foa şi Patrizia Paglieri, ceilalţi doi bucătari care începând din 15 septembrie vor face show total în bucătăria „Masterchef”, la Pro Tv, nu au rămas indiferenţi faţă de intenţia colegului lor, Adrian Hădean, de a alerga cei 42.195 de kilometri pentru a sprijini cauza copiilor abandonaţi.

Chef Foa şi Chef Patrizia Paglieri îşi vor susţine moral colegul de platou şi vor demonstra, împreună cu Adrian Hădean, că unul dintre ingredientele secrete care dau savoare vieţii este şi dorinţa de a-i ajută pe cei din jurul tău.

>