Breaking news

Masini in leasing sau credit bancar pentru nevoi personale? Cum sa-ti cumperi o masina second hand

loading...

Masini aproape noi, cu un kilometraj foarte scazut si cu dotari ultra-moderne se gasesc in oferta comerciantilor auto din Romania. Masinile sunt aduse din Germania si se prezinta intr-o stare impecabila din punct de vedere tehnic si estetic.

Costul de achizitie al acestor autovehicule este semnificativ mai scazut decat in cazul masinilor noi, iar beneficiile sunt similare. Poti sa achizitionezi masini leasing, iar specialistii vor intermedia pentru tine relatia cu finantatorii. Mai ai si varianta de a accesa un credit bancar pentru nevoi personale. Ce alegi? Pune in balanta avantajele si vei decide inspirat.

 

Masini leasing: Rate lunare mai mici, pentru planuri care merg ca pe toate

Spre deosebire de creditul bancar pentru nevoi personale, leasingul auto iti ofera avantajul ratelor lunare mai scazute. Daca nu dispui de banii necesari pentru a achita o rata semnificativa in fiecare luna, atunci e cea mai buna optiune pentru tine. Chiar daca pe durata contractuala nu tu esti proprietarul vehiculului, ci firma de leasing, rata mai mica este un beneficiu pe termen lung de care merita sa tii cont.

La incheierea perioadei contractuale, vei avea posibilitatea de a achizitiona autoturismul la un pret mult mai scazut. De asemenea, te poti razgandi si alege un alt model de vehicul, atata timp cat el se afla in oferta. Planurile merg ca pe roate, atunci cand beneficiezi de sprijin din partea expertilor auto!

 

Avansul poate varia intre 10% si 60% din pretul masinii

Varietatea se mentine la toate capitolele, atunci cand vorbim despre leasing-ul auto. Cuantumul avansului poate sa difere, de la 10% din pretul masinii, pana la 60%, in functie de finantator si de planurile tale. Cu cat vei plati un avans mai mare, cu atat mai mica va fi rata lunara.

Daca nu dispui, insa, de economii suficiente pentru a achita avansul, poti opta pentru un cuantum semnificativ mai scazut, care nu te va impiedica sa optezi pentru masina mult visata. Acestea sunt cateva dintre argumentele ce inclina balanta in spre leasingul auto pentru tot mai multi cumparatori. Printre cei mai mari finantatori se numara: BCR Leasing, BRD Leasing, UniCredit Leasing, OTP Leasing, Tiriac Leasing – cu criterii si beneficii personalizate.

 

Perioada de contractare poate varia de la 2 la 5 ani

In functie de compania finantatoare si tipul de achizitie difera si perioada de contractare, ce poate varia de la 2 pana la 5 ani. Exista experti auto care se ocupa de la A la Z de relatia cu firma de leasing, cu care au incheiat parteneriatul, inclusiv de numerele provizorii, programare la Registrul Auto Roman si asigurare RCA. Acest lucru te ajuta sa economisesti timp si sa te bucuri de toate beneficiile, fara prea multe batai de cap. Iata un alt argument pentru care merita sa alegi leasingul auto, si nu creditul bancar clasic, pentru nevoi personale.

Este unul dintre motivele pentru care acest program de finantare a crescut in ultimii ani in popularitate. Il poti trece pe lista criteriilor esentiale, ce te vor ajuta sa iei decizia in mod inspirat.

 

Auto-leasing.ro, cele mai avantajoase conditii pentru leasing auto rulate

Unul dintre cei mai cunoscuti specialisti in domeniu din Romania, Auto-leasing.ro, a dezvoltat parteneriate cu cei mai mari finantatori din tara, de la BCR Leasing sau BRD Leasing, la Tiriac Leasing si multi altii.

Conditiile avantajoase te ajuta sa achizitionezi masini second hand de cea mai buna calitate din oferta Auto-leasing.ro.

 

Date de contact:

Tel: +40729182111

E-mail: office@auto-leasing.ro

 

loading...