Breaking news

Masajele erotice se bazează pe incitant și nou – ce presupune această experiență

loading...

Masajul este cunoscut drept una dintre cele mai eficiente metode de relaxare și nu numai. Masajul calmează, induce o stare de bine. Dacă adăugăm și puțină pasiune, rezultă nimic altceva decât o terapie altfel, o evadare din cotidian, cu plăcere la superlativ. Vorbim despre masajul erotic, cel care se desfășoară doar în saloanele de masaj de profil.

Aparent și la primul gând, masajul erotic este doar o experiență erotică, bazată pe atingeri senzuale, menite să ofere plăcere, relaxare și euforie. În sens mai profund, acest tip de masaj are rădăcini străvechi și se bazează pe tehnici din societatea orientală. Acest gen de experiență este intimă și unică.

De ce preferă publicul masajul erotic

În mod special publicul masculin este vizat și cel mult cuplurile, pentru care salonul Artemis, Masajclub, vine cu propunerea de masaj special, cu două sau chiar trei maseuze. Motivația vine în primul rând prin dorința de a experimenta și altceva. Stresul, spre exemplu, este unul din inamicii vieții cotidiene cu care ne confruntăm mai mult ca oricând. Impactul acestuia este unul negativ, întrucât presupune acumulare de tensiune. Din fericire, există și maniere de a controla aceste efecte, prin activități care stimulează.

Masajul erotic se traduce astfel prin câteva minute intense, trăite într-un ambient plăcut, intim și relaxant. Uităm de griji, de viața cotidiană și în schimb profităm la maximum de momentele pe care le trăim. Tehnicile de masare sunt în măsură să ofere acest complex de trăiri.

Nu există un secret al salonului de masaj erotic. În fapt acest gen de masaj se bazează pe de-o parte pe implicarea fizică și emoțională, pe principii tantrice, pe senzații amplificate. Este o combinație de activ și pasiv, când maseuza face un show de excepție, încântă vizual și nu numai, iar solicitantul este delectat la cote maxime, fără să depună vreun efort.

Masaj erotic în salonul de masaj exclusivist

Saloanele de acest gen sunt cochete, uneori amenajate luxos. Au în vedere condiții complexe pentru ca solicitanții să se simtă bine și să își mai dorească o astfel de experiență. Unele saloane de acest gen au devenit cunoscute și pentru că oferă servicii complexe – oferă și mini bar spre exemplu, gratuit. Altele aplică și regula deplasărilor, adică permit maseuzelor să se prezinte la hotel pentru întâlnirea cu doritorii de masaje. Chiar și așa, lista de servicii rămâne aceeași.

Ședința durează 60 de minute, cu posibilitate de a prelungi până la maximum de 90 de minute. Asta se întâmplă Artemis, spre exemplu. Iar diversitatea de masaje înseamnă și motive în plus pentru care publicul să revină aici, încercând și altceva. Maseuzele sunt prezentate și în cadrul paginii oficiale. Cei interesați pot alege cu mult mai ușor pe cine își doresc să îi conducă pe drumul plăcerii.

Această industrie nu este deloc de neglijat. S-a clădit pe interesele celor care caută și o altfel de distracție. Masajele erotice sunt negreșit un tărâm al plăcerilor ce poate fi relaxant și incitant, încât să nu plictisească niciodată.

loading...