Breaking news

Masacrarea bestială a milioane de porci

O organizaţie pentru apărarea drepturilor animalelor a dat publicităţii imagini şocante, înregistrate în 2010, în Coreea de Sud. Camera de luat vederi a surprins practica prin care sute de porci sunt ucişi cu bestialitate din ordinul autorităţilor.

porci_coree_sud_masacruÎnregistrarea, care arată cum porcii sunt aruncaţi într-o groapă uriaşa, pentru a fi îngropaţi de vii, a fost dată publicităţii de organizaţia Coexistence of Animal Rights on Earth (CARE).

Ca urmare a unei epidemii izbucnite la sfârşitul anului 2010, peste 16 milioane de animale au fost omorâte imediat ce maladia a început să se răspândească în fermele aglomerate de creştere a porcinelor din Coreea de Sud.

Autorităţile au dispus aruncarea porcilor în gropi comune şi acoperirea lor de vii, cu pământ. Camioanele au vărsat creaturile bolnave în mormintele uriaşe. Multora dintre animale le-au fost rupte picioarele, din cauza aruncării de la mare înălţime sau din pricina capturării lor cu braţul excavatoarelor. După ce s-au zbătut în durere, porcii au murit sufocaţi, sub greutatea pământului aruncat peste ei.

>